Skip to main content

Noutopihamyyjiä K-Rauta Mikkeliin (kesätyö)

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.


Haemme asiakkaallemme reippaita ja palvelualttiita 

NOUTOPIHAMYYJIÄ KESÄKSI K-RAUTA MIKKELIIN
(min. 30 h/vko)


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas noutopihamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Mikkelissä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää
- suomen kielen taitoa

K-Rauta Mikkelissä työskentelet suuressa iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan ja/tai rakennus alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. 


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhti-elokuu (kesto ja aloitusajankohta sovittavissa). Rekrytointia hoitaa Go On Mikkeli ja työsuhde solmitaan Go Onin kanssa. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go Onin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.


Lähetä hakemuksesi 23.1.2021 mennessä osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/59148638

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Noutopihamyyjiä K-Rauta Mikkeliin (kesätyö)

Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti