Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Noutopihan esimies, Stark, Oulu

Etsimme Oulun Stark-yksikköön

NOUTOPIHAN ESIMIESTÄ

Oulun myymälä ja noutopiha palvelevat ammatti- ja kuluttaja-asiakkaita vahvimmalla mahdollisella tavalla, eli vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Valikoimat ja palvelut ovat räätälöity rakentavia ja remontoivia asiakkaita varten, ja asioinnin sujuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Starkin Oulun yksikössä työskentelee noin 60 ammattilaista. Noutopihalla palvellaan noutavia asiakkaita ja jakelukeskus hoitaa toimitukset seudun rakentajille ja työmaille. Noutopihan esimiehenä vastaat sekä noutopihan että jakelukeskuksen toimintojen sujuvuudesta.

Tehtävässäsi toimit noutopihahenkilökunnan ja jakelukeskuksen noin 30 työntekijän esimiehenä. Oleellisena osana esimiestyötä, sekä työn sujuvuuden varmistamista, työhösi kuuluu myös työvuorosuunnittelu. Työssäsi huolehdit kaluston kunnosta ja työturvallisuudesta. Tarpeen mukaan osallistut myös noutopihan töihin ja asiakaspalveluun. Noutopihan esimiehenä osallistut myös johtoryhmätyöskentelyyn.

Työvuorosuunnittelu ja asiakaspalvelu ovat sinulle tuttuja asioita ja sinulta löytyy myös tietoteknistä osaamista. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka ansaitsee luottamuksen kohtelemalla reilusti työkavereita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Sinulla on intohimoa työtäsi ja sen kehittämistä kohtaan. Teet työsi tänään hyvin ja huomenna vielä paremmin.

Tukenasi on osaavien ammattilaisten tiimi ja Starkin hyvät henkilöstöedut. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan työntekijän ja Starkin välille.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta esimiestyöstä tai kokemusta tiimin johtamisesta tai organisoinnista
Tuloshakuista asennetta
Sujuvia organisointikykyjä usein nopeastikin muuttuvissa tilanteissa
Halua auttaa asiakkaita löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset antamaan vahvan panoksesi yhteen Starkin suurimpien yksiköiden menestymisestä.
Mahdollisuuden päästä kehittymään ammatillisesti

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään meilillä kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!

Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258

Noutopihan esimies, Stark, Oulu

Staffpoint
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus