Skip to main content

Nuohooja Pääkaupunkiseudulle

Nuohooja Pääkaupunkiseudulle

Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää nuohoojaa vastaamaan kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden puhtaudesta Pääkaupunkiseudulla.

Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia osana työyhteisöä.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta nopeasti ja liitä mukaan ansioluettelosi. Työt alkavat joustavasti soveltuvan tekijän löydyttyä. Töiden jatko mahdollinen asiakkaan vakituisena työntekijänä.

Ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden puhdistus ja kunnossapito

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Nuohooja Pääkaupunkiseudulle

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus