Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Nuorempi kirvesmies kesätyö

Haemme nuorempia kirvesmiehiä asiakkaillemme Jyväskylän seudulle kesän 2021 tarpeisiin. Ei tarvitse olla iältään nuori, vaan tarjolla on töitä työuransa alkuvuosilla oleville kirvesmiehille. Työt alkavat kesän koittaessa ja jatkuvat kesän yli.

Etsimme tekijöitä, jotka hallitsevat jo rakentamisen perusasiat ja joilla on rakennusalan perustutkinto liivintaskussa. Olet tehnyt rakennustyöntekijän töitä, mutta et ole vielä ammattitimpuri. Tarjolla siis mahdollisuus kasvaa kirvesmiehen saappaissa!

Voimassa oleva Työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn ja oma auto helpottaa kulkemista, mutta ei ole este valinnalle.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä uudis- ja saneerauskohteissa ja näköalapaikan oppia kirvesmiehen tehtäviin. Kauttamme pääsee työllistymään eri pituisiin toimeksiantoihin muutaman päivän keikoista koko työmaan kestäviin pesteihin.

Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, joten voit hakea vaikka samantien!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi

Nuorempi kirvesmies kesätyö

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus