Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Nuorempi työnjohtaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun nuorempaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan vastuulliseen rooliin. Asiakkaamme on pitkään rakennusalalla toiminut purkutöihin erikoistunut yritys.

Toimenkuva on monipuolinen, vastaat mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden työmailla toimivien urakoitsijoiden kanssa.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit alkuun vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta rakennusalalta (rakennusmestari tai -insinööri). Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Erityisesti arvostamme ymmärrystä purkutöistä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Nuorempi Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara 0504110346
Työpaikan osoite: 20300 TURKU
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.07.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 05.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Nuorempi työnjohtaja

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 03.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus