Skip to main content

Nuorisotyöntekijä

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Kanniston nuorisotila

Kenraalintie 6, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 27.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan nuorisopalveluissa olisi juuri sopiva työpaikka sinulle nuorten parissa toimimisesta sekä nuorisotilatoiminnasta kiinnostuneelle ja innostuneelle nuorisotyön osaajalle!  

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Aviapolis-Kivistö alueelle, työpisteenäsi tulee olemaan Kanniston nuorisotila (Kenraalintie 6, 01700 Vantaa).  Kanniston nuorisotilan lisäksi alueella on syksyllä 2020 avautunut Kivistön nuorisotila sekä Pakkalan nuorisotila.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa lasten ja nuorten ohjaus avoimissa nuortenilloissa ja harrastustoiminnoissa sekä kouluyhteistyö, jalkautuva työ ja leiri- ja retkitoiminta.  Työotteemme on nuoria osallistavaa sekä edistämme nuorten liikunnallisuutta ja terveellisiä elämäntapoja.   Teemme yhteistyötä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia viestinnän ja asiakaspalvelun tehtäviä.  Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.  

Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä.

Odotamme sinulta kasvatuksellista työotetta nuorten kohtaamiseen sekä luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.  Odotamme sinulta myös täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.  

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Tutustu nuorisotyöntekijän työhön:

https://youtu.be/puy5csVSujg 

https://youtu.be/2V8KjAn5WLA 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2233,45
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Laari Anne

043 826 8315

[email protected]

Tavoitettavissa 10:00-15:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Nuorisotyöntekijä

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti