Skip to main content

Nuorisotyöntekijä

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Kivistön nuorisotila


Topaasikuja 11, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2021 - tai sopimuksen mukaan


Meillä olisi juuri sopiva työpaikka sinulle nuorten parissa toimimisesta sekä nuorisotilatoiminnasta kiinnostuneelle ja innostuneelle nuorisotyön osaajalle!  

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Aviapolis-Kivistö alueelle, työpisteenäsi tulee olemaan Kivistön nuorisotila (Topaasikuja 11, 01700 Vantaa).  Kivistön nuorisotilan lisäksi alueella on Kanniston ja Pakkalan nuorisotilat. Kivistön nuorisotila sijaitsee tällä hetkellä pienessä väistötilassa ja uusi Kivistön nuorisotila on valmistumassa Topaasiaukion toiselle laidalle alkuvuodesta 2023. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan uutta nuorisotilaa yhdessä työryhmän kanssa. Uuden tilan ja toiminnan suunnitteluun kuuluu oleellisena osana myös alueen nuorten osallistaminen.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa lasten ja nuorten ohjaus avoimissa nuortenilloissa ja harrastustoiminnoissa sekä kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Työotteemme on nuoria osallistavaa sekä edistämme nuorten liikunnallisuutta ja terveellisiä elämäntapoja.  Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia viestinnän ja asiakaspalvelun tehtäviä.

Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä.

Odotamme sinulta kasvatuksellista työotetta nuorten kohtaamiseen sekä luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Odotamme sinulta myös täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.  

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.  

Tutustu nuorisotyöntekijän työhön Fabin & Juuson ja  Sonjan silmin.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansa tempaavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2233,45
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Laari Anne

043 826 8315

anne.laari@vantaa.fi

Tavoitettavissa 10:00-15:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.
Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Nuorisotyöntekijä

Vantaa
Kokopäiväinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 06.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus