Skip to main content

Ohipumppaaja Ohiko Oy:lle

Haemme Ohiko Oy:lle kenttätyöntekijää aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Baronalle. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työtehtävät ovat pääasiassa ohipumppauskohteiden valmistelutöitä, tulppauksia, valvontaan ja muita kenttäkohteissa tai asiakkaan halilla tapahtuvia tehtäviä. Sinulla täytyy olla valmius työskennelle komennuskohteissa eripuolella Suomea, työtehtävien pääpaino on kuitenkin pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme tekijälle:

  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ohipumppausalan ammattilaiseksi
  • Nuorekkaan vahvassa kasvuvaiheessa olevan yrityksen, jonka omistajilla on kova kymmenien vuosien kokemus alalta.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen lähtökohtiesi mukaisesti
  • Itsenäisen, vastuullisen työn sekä teknillisesti mielenkiintoisen työn.

Pärjäät työssä, kun sinulla on seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

  • Omaat C-ajokortin ja mahdollisen ammattipätevyyden
  • Puhut sujuvaa suomea
  • Sinulla on suunnitelmallinen työskentelyote
  • Omaat teknilliset valmiudet rakentaa pumppausjärjestelmiä kenttäolosuhteissa
  • Valmiudet työskennellä vaihtelevissa työkohteissa
  • Kykenet työskentelemään ns. normaalien työaikojen ulkopuolella

C-ajokortilla pääset jo pitkälle, vaikka et alaa vielä tuntisi. Tällöin arvostamme innokkuuttasi alaa kohtaan. Matkatyövalmiuksia ja perusteknillistä taitoa, joka on tullut esim. aiemmasta työstä tai harrastusten kautta.

C-kortti, Asenne ja kädentaidot ovat avainasemassa.

Hae paikkaa viimeistään 06.02.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jari.kajanne@barona.fi, 043 211 3184

Ohiko Oy

Ohiko Oy tarjoaa ohipumppauspalvelut ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Kauttamme saat kokonaisvaltaista palvelua, jossa suunnittelemme, toteutamme ja valvomme ohipumppauksen asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytämme nykyaikaa vastaavia laitteita, sekä toimintatapoja, joilla saamme tarjottua kustannustehokasta palvelua asiakkaille. Lisäksi meiltä on mahdollista vuokrata kalustoa erilaisiin tarpeisiin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ohipumppaaja Ohiko Oy:lle

Barona Teollisuus
Tuusula
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja