Skip to main content

Ohjaaja

Haemme perhesosiaalityön Omien palvelujen osaavaan tiimiimme pätevää, innovatiivista ja työstään innostunutta ohjaajaa. Ohjaajan tehtävänä on perhetyö sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien ja paljon palveluja tarvitsevien asiakkaiden kanssa heidän luonnollisessa elinympäristössään.

Perheenjäsenten arjen taitojen harjoittelu ja säännöllisen päivärytmin vakiinnuttaminen sekä vuorovaikutuksen tukeminen ovat koko perheen auttamisemme kulmakiviä. Työssä keskeistä on tiivis yhteistyö sosiaalityöntekijöiden ja perheen muun verkoston sekä oman tiimin jäsenten kanssa. Kehitämme palvelujamme entistä laadukkaammiksi ja vaikuttavammiksi vastaamaan asiakastyön tarpeisiin. Tiimiimme kuuluu viisi perhetyöntekijää, sosiaaliohjaaja, kuusi ohjaajaa, terveydenhoitaja sekä johtava sosiaaliohjaaja.

Omat palvelut kuuluvat Espoon kaupungin Perhesosiaalityöhön, osana Lapsiperheiden hyvinvointipalvelujen kokonaisuutta. Palvelulupauksemme, ''Yhdessä hyvää arkea'', mukaisella toiminnalla tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme pärjäämään paremmin omassa elämässään.
Kunta10-tutkimuksessa yksikkömme työntekijöistä yli 90 % prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koetaan hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Tiiminä autamme toisiamme ja vaikka työtä tehdään itsenäisesti, et tee sitä yksin. Saat työhön hyvän perehdytyksen, motivoituneen ja osaavan tiimin, esimiehen ja työyhteisön tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimistomme sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa.
Perhetyössä on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Autamme asunnon hankinnassa, tarjoamme työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä lounas- ja työsuhdematkalippuedun.

Tässä haussa käytetään esikarsintatyökaluna videohaastattelua. Videohaastattelun vastausaika on 4.-6.5. Videohaastatteluita seuraa henkilökohtaiset haastattelut, jotka pidetään etänä Teamsin kautta 12.5.

Työpaikan nimi: perhesosiaalityö, Omat palvelut
Työaika: 38 h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Työntekijältä edellytetään lapsen kasvun ja kehitykseen liittyvää asiantuntijuutta, perhekeskeistä työskentelyotetta, tilannetajua, hyviä vuorovaikutus-, ohjaus ja yhteistyötaitoja sekä ammatillisen dokumentoinnin osaamista. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta tehdä kerran viikossa asiakaskäynti, joka alkaa klo 16-17.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote

Arvostamme neuropsykiatrista osaamista ja kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen/aikuisen kanssa työskentelystä ja ohjaamisesta. Arvostamme osaamista kouluikäisten lasten perhetyöstä, arvostavan kohtaamisen taitoa sekä läsnäoloa.
Tärkeänä pidämme kulttuurisensitiivisyyttä ja kokemusta maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa työskentelystä sekä ohjauksesta. Englannin kielen taito, muu kielitaito sekä Effica-järjestelmän tuntemus luetaan eduksi.
Arvostamme myös kehittämismyönteisyyttä sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaaliohjaaja Jarmo Lehtonen-Aleksejev, p. 043 826 6043
Työpaikan osoite: Kamreerintie 5, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2461,01 €/kk
Työ alkaa: 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-557-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti