Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja

Haemme ohjaajaa Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikköön aikuisten ryhmään vuorotteluvapaansijaiseksi.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voi palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana olevan henkilön, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden yksilöllisen kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen moniammatillisen verkoston kanssa yhdessä. Työ on jaksotyötä. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä, päihde- tai mielenterveystyöstä ja autismin kirjon tuntemuksen. Voit olla kuitenkin myös uusi kehitysvamma-alalla. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=ykfy6FIrH0k

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Keravalla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Toimintayksiköt tarjoavat kehitysvamma-alan vaativaa palvelua suunnitellusti ja kriisitilanteissa eri ikäisille asiakkaille jaksotyyppisesti.

AVAINSANAT: lähihoitaja, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja sairaanhoitaja

Sairaanhoitajan palkka 2716,36 €/kk ja muilla 2353,24 €/kk.

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jutta Tuominen, puh. 040 304 8103.
Työpaikan osoite: 15700 LAHTI
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 20.09.2021 klo 23:59
Jätä hakemus: jutta.tuominen@eteva.fi
Ilmoitus jätetty: 09.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Ohjaaja

Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus