Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja asumisyksikköön

Haukilahden asumisyksikköön haetaan ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 30.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan!

Ohjaajana pääset osalliseksi moniammatilliseen 18 hengen työyhteisöön, jossa työskentelee lähihoitajia, ohjaajia ja vastaava ohjaaja. Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana ja pidetään pääasiallisesti etänä.

Yksikössä on ns. kaksi puolta, sininen puoli tarjoaa asumispalvelua 13 runsaammin tukea tarvitseville ikääntyville kehitysvammaisille henkilöille ja punainen puoli kuudelle hieman omatoimisemmalle asukkaalle. Yksikössä on yönaikainen valvonta. Asumispalvelu sisältää henkilökunnan tuen, ohjauksen, hoidon ja avustamisen kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelu on kokonaisvaltaista asiakkaan asumisen ja elämänhallinnan tukemista, ohjausta, hoitoa ja avustamista yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Työ on jaksotyötä, joka sisältää pääasiallisesti aamu- ja iltavuoroja, kaikkina viikonpäivinä. Toiminta perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan asukkaille järjestetään asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja.

Ohjaaja edistää asukkaiden osallisuutta ja mahdollisuuksia oman näköisen elämänsä toteuttamiseen: ohjaa, neuvoo ja tukee asukkaita omien asioidensa hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin. Tukee asiakkaita itsemääräämisoikeuden toteuttamisessa ja kehittää yksikön toimintaa, jotta asiakkaita ei tarvitse rajoittaa sekä asiakastyötä vastaamaan yksikön asiakkaiden tarpeita yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Ohjaaja osallistuu asiakkaiden palvelu- ja hoitosuunnitelmien kirjaamiseen ja tavoitteiden asettamiseen sekä arviointiin. Ohjaaja osallistuu myös asiakastyöhön sovituilta osin, joita ovat asiakkaiden perushoidon tarpeisiin ja ohjaukseen osallistuminen asiakkaan yksilöllisen toimintakyvyn mukaan päivittäisissä toiminnoissa työvuorosuunnitelman mukaisesti.

Ohaajan työtehtäviin kuuluu myös lääkehoidon toteuttaminen oman ammattitaidon ja Espoon sosiaali- terveystoimen ohjeiden mukaisesti. Ohjaaja toimii tarvittaessa vastaavan ohjaajan sijaisena sovituilta osin (esim. työvuorosuunnittelun toteumat / suunnittelu, asiakaslaskutus, asiakaskirjanpito, sijaisten hankinta, päivittäinen työnjohto). Työhön voi kuulua myös muita mahdollisia vastuualueita valitun mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Haukilahden asumisyksikkö, Haukilahdenkatu 19, 02170 Espoo
Työaika: Jaksotyöaika, 14 h 45 min / 3 viikkoa
Tehtäväkohtainen palkka: 2461,01 €/kk + yleiskorotus 2 % + mahdolliset kokemus- ja vuorolisät
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä kykyä oman työn suunnitteluun ja hallintaan. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään lääkehoitolupien ja laitepassin suorittamista 3kk kuluessa työsuhteen aloittamisesta. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kykyä yhteistyöhön, halua oppia, positiivista persoonaa sekä kykyä käyttää office ohjelmistoja ja oppia uusia sähköisiä järjestelmiä. Kiinnostusta kartuttaa kokemusta vammaisten henkilöiden toimintakyvyn tukemisesta ja hoidosta, oman työn tai työyhteisön kehittämisestä sekä yhteistyöstä omaisten- ja läheisten kanssa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Sara Nurmi, sara.nurmi(at)espoo.fi tai 09 81630646 tai palveluesimies Anu Mattila, anu.mattila(at)espoo.fi.
Työpaikan osoite: Haukilahdenkatu 19, 02170 ESPOO
Palkkaus: 2461,01€/kk + yleiskorotus 2 %
Työ alkaa: 30.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1144-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11560240

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti