Skip to main content

Ohjaaja, Hirviportin perheryhmäkoti

Etsimme Hirviportin perheryhmäkotiin ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen.
 
Hirviportin perheryhmäkoti on kodinomainen vuonna 2016 perustettu asumisyksikkö ja keskeinen kasvun ja kehityksen ympäristö 13-17-vuotiaille maahanmuuttajanuorille.
Perheryhmäkodissa asuu ilman huoltajaa maahan saapuneita turvapaikanhakijataustaisia nuoria, jotka ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan ja kuntapaikan Espoosta.

Perheryhmäkodin työyhteisö on monikulttuurinen ja työntekijät ovat sosiaalialan korkeakoulutuksen saaneita.

Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen ja kuntoutumisen, koulutuksen sekä kotoutumisen tukeminen. Nuoret asuvat perheryhmäkodissa, kunnes täyttävät 18 vuotta tai kunnes perheenyhdistäminen toteutuu.

Perheryhmäkodissa työskentelee vastaava ohjaaja, 10 ohjaajaa ja sairaanhoitaja. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä ja palveluesimies.

Haastattelut järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen tiistaina 15.6 sekä keskiviikkona 16.6.

Työpaikan nimi: Hirviportin perheryhmäkoti
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto.

Edellytämme työkokemusta maahanmuuttajatyöstä tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme lääkkenantolupaa (Love-Lop) tai sen suosittamista koeajan puitteissa.

Arvostamme työkokemusta tiimi-ja verkostotyöskentelystä, suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä, moniammatillisesta työstä, maahanmuuttaja- ja lastensuojelutyöstä, kuntouttavaa ja itsenäistä sekä joustavaa työotetta. Arvostamme myös ajokorttia sekä hygieniapassia.

Tarjoamme mielekkään ja palkitsevan työn, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi sekä innostuvan ja innostavan työyhteisön. Tässä työssä saat näköalapaikan globaalin Suomen kehittämiseen! Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta-/kulttuuriedun, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Soraja Harjula 040 508 2922 (arkisin klo 8-16) ja palveluesimies Teija Savolainen 046 877 1270 (arkisin klo 8-16)
Työpaikan osoite: Hirviportti 4, 02810 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2461,01 €/kk
Työ alkaa: 1.7.2021
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-801-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti