Skip to main content

Primary tabs

Ohjaaja (kehitysvammahoitaja/lähihoitaja), Pikku-Koivu

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Lasten ja nuorten lyhytaikaishoito/Pikku-Koivu

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.06.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 


Olisitko sinä, sosiaali- ja terveysalan osaaja etsimämme henkilö työskentelemään kanssamme erityislasten parissa? Haemme keväällä 2021 avattuun kehitysvammaisten lasten tilapäisasumisen yksikköömme ohjaajia vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkö sijaitsee Myyrmäen aseman välittömässä läheisyydessä. 

Lapsille on yksikössä paikkoja yhteensä 7, joista 6 on suunnattu omaishoidon vapaita tarvitsevien perheiden lapsille, sekä 1 kriisipaikka kiireellisen tilapäisen hoitotarpeen varalle. Samassa kerroksessa toimii rinnakkain ikääntyvien kehitysvammaisten vakituisen tehostetun palveluasumisen ympärivuorokautinen yksikkö. Kerroksen henkilökunta tekee tarvittaessa kiertoa yksiköiden välillä. 

Yksikössä käytetään strukturoitua toimintamallia ja asiakkaan tarvitsemia vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä. Lasten kanssa työskenteleminen sisältää ohjattuja leikkihetkiä, askartelua, pelejä sekä ulkoilua. Monet lapsista tarvitsevat paljon tukea ja myös perushoidollista apua. Toisinaan tarvitset osaamistasi myös haastavien tilanteiden ratkaisemiseksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. 

Toivomme hakijalta motivaatiota kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn, positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tuo oma osaamisesi meille ja tule kehittymään yhdessä meidän kanssamme! Perehdytämme sinut tehtävään.

Kysy rohkeasti lisää! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Tehtävän aloituksen ajankohta on sovittavissa joustavasti. 

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2203,55 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Lukin Ida

050-3145068

[email protected]

Tavoitettavissa Klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja (kehitysvammahoitaja/lähihoitaja), Pikku-Koivu

Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 31.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti