Skip to main content

Ohjaaja, kesätyö, Olarinluoman palvelukeskus, 5 paikkaa

Ohjaaja, kesätyö, Olarinluoman palvelukeskus, 5 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo Haemme ohjaajia (5 tehtävää) eripituisiin kesäsijaisuuksiin Olarinluoman palvelukeskukseen.

Olarinluoman palvelukeskuksessa on vastaanottokoti, sekä palvelu- ja tukiasumista eritasoista tukea tarvitseville mielenterveys- ja päihdeongelmaisille asiakkaille. Vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta asunnottomille päihde- ja mielenterveysasiakkaille. Palveluasunnoissa tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia päihde- ja mielenterveysasiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympäri vuorokauden. Tukiasuntojen asiakkaita tuetaan heidän tarpeidensa mukaan, mm. asunnon kunnossapidossa, vuokranmaksussa ja muissa käytännön asioissa. Olarinluoman asumispalvelut toimivat Asunto ensin- periaatteella, eli asiakkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme kuitenkin tukemaan kaikkia asukkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteiden käyttöön.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys.
Nyt haettavana tehtävien ensisijaiset työpisteet ovat Olarinluoman palveluasumisessa (2 tehtävää), tilapäismajoituksessa (2 tehtävää) ja Olarinluoman tukiasumisessa (1 tehtävä). Työpiste voi vaihtua tarpeen mukaan. Mikäli sinulla on erityistä osaamista tiettyyn työpisteeseen, kerrothan osaamisestasi sekä sijoittumistoiveestasi hakemuksessasi.

Olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.

Työpaikan nimi: Olarinluoman palvelukeskus
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, 2- tai 3-vuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valviran rekisteröintiä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, sekä innostunutta ja asiakaslähtöistä asennetta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat palveluesimies Pia Keski-Pere, p. 043 826 6075 tai vastaava ohjaaja Taija Vitikainen, p. 040 636 8281
Työpaikan osoite: Luomanportti 9 - 11, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2231,01 €/kk
Työ alkaa: 31.5.2021 - 19.9.2021
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 29.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-479-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, kesätyö, Olarinluoman palvelukeskus, 5 paikkaa

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti