Skip to main content

Ohjaaja, Koivukoti

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Koivukoti

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 30.09.2021 tai sopimuksen mukaan - 09.01.2022


Haemme ohjaajaa sijaisuuteen Koivukotiin, joka tarjoaa vammaisten ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 14 vakituiselle asukkaalle sekä tilapäis-, ja kriisipaikkoja 1 asukkaalle. Työ sopii myös sosiaali- ja terveydenhuolloin loppuvaiheen opiskelijalle. Koivukoti sijaitsee lähellä Myyrmäen asemaa, Ruukkukujalla. 

Koivukoti tarjoaa apua ja tukea päivittäisiin toimintoihin sekä ohjausta ja hoitoa kaikkina vuorokauden aikoina. Yksilölliset asumispalvelumme ovat monimuotoisia elämänhallintaan liittyviä palveluja, esimerkiksi avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, ruokailussa, vaatehuollossa sekä henkilökohtaisessa terveydenhuollossa. Asukkaita avustetaan ja ohjataan tarvittaessa myös kodin ulkopuolella ja heidän yksilöllisiä voimavarojaan tuetaan. Samassa kerroksessa Koivukodin kanssa toimii vammaisten lasten ja nuorten lyhytaikaisen hoidon yksikkö. Yhteistyö kahden erilaista palvelua tuottavan yksikön välillä on tiivistä ja tarvittaessa työntekijät siirtyvät yksiköiden välillä. 

Mikäli omaat hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä, on tämä paikka juuri sinua varten. Tuo meille osaamisesi ja ideasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana sekä täytämme sijaisuudet heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten!


Tervetuloa meille töihin!


Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan sekä kokemuksen vammaisten kanssa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2 203,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Korventaival Jussi

050-3145068

jussi.korventaival@vantaa.fi


Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.