Skip to main content

Ohjaaja (lähihoitaja), lasten ja nuorten lyhytaikaisyksikkö, Pikku-Koivu

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Lasten ja nuorten lyhytaikaishoito/Pikku-Koivu

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 


Olisitko sinä, sosiaali- ja terveysalan osaaja etsimämme henkilö työskentelemään kanssamme erityislasten parissa? Haemme keväällä 2021 avattuun kehitysvammaisten lasten tilapäisasumisen yksikköömme ohjaajia vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkö sijaitsee Myyrmäen aseman välittömässä läheisyydessä. 

Lapsille on yksikössä paikkoja yhteensä 7, joista 6 on suunnattu omaishoidon vapaita tarvitsevien perheiden lapsille, sekä 1 kriisipaikka kiireellisen tilapäisen hoitotarpeen varalle. Samassa kerroksessa toimii rinnakkain ikääntyvien kehitysvammaisten vakituisen tehostetun palveluasumisen ympärivuorokautinen yksikkö. Kerroksen henkilökunta tekee tarvittaessa kiertoa yksiköiden välillä. 

Yksikössä käytetään strukturoitua toimintamallia ja asiakkaan tarvitsemia vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä. Lasten kanssa työskenteleminen sisältää ohjattuja leikkihetkiä, askartelua, pelejä, sekä ulkoilua. Monet lapsista tarvitsevat paljon tukea ja myös perushoidollista apua. Toisinaan tarvitset osaamistasi myös haastavien tilanteiden ratkaisemiseksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. 

Toivomme hakijalta motivaatiota kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn, positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tuo oma osaamisesi meille ja tule kehittymään yhdessä meidän kanssamme! Perehdytämme sinut tehtävään.

Kysy rohkeasti lisää! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Tehtävän aloituksen ajankohta on sovittavissa joustavasti. 

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instagramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisää Mikä muuttuu hyvinvointialueella -sivulta vantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myös soteuudistus.fi-sivustolta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lääkehoitoluvan suorittaminen 3 kuukauden aikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esihenkilö vs.
Wilenius Päivi
040-4828851
paivi.wilenius2@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja (lähihoitaja), lasten ja nuorten lyhytaikaisyksikkö, Pikku-Koivu

Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 23.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti