Skip to main content

Ohjaaja, Lasten ja nuorten vastaanottotoiminta

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö

Tammirinteentie 2, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 15.10.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Haemme lastensuojelun vastaanotto- ja arviointityöstä kiinnostunutta työntekijää  Vantaan lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikköön, arviointi-osasto Vaahteramäkeen. 

Vaahteramäki on keskittynyt suunnitelmallisiin, lyhytaikaisiin avohuollon sijoituksiin. Arviointi-osasto Vaahteramäkeen sijoitetaan lastensuojelullisin perustein 7 - 17 -vuotiaita vantaalaisia lapsia ja nuoria. Työ osastolla sisältää sijoitettujen lasten lastensuojelutarpeen arviointia, hoito- ja kasvatustyötä, yhteistyötä perheen ja lapsen verkostojen kanssa. Arviointiosaston ohjaajana osallistut sijoituksen aikaisen arviointiprosessin eteenpäin viemiseen yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Sijoitetut lapset ovat haastavahoitoisia johtuen perheen mahdollisesta kriisitilanteesta sekä esimerkiksi lasten erilaisista psyykkisistä ja neurologisista haasteista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ sisältää kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä.

Arviointiosasto Vaahteramäessä työskentelee kahdeksan sosiaaliohjaajaa, joiden arviointityötä tukevat sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja psykologi. Osaston lähiesimiehenä toimii yksikön vastaava ohjaaja. Haemme positiiviseen ja motivoituneeseen Vaahteramäen työryhmään innokasta tiimityöntekijää, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sujuva dokumentaatio-osaaminen sekä kyky itsenäiseen oman työn ohjaamiseen, että työryhmätyöskentelyyn. Vaahteramäessä sinua odottaa työtovereista välittävä ilmapiiri ja maaseudun ihanat maisemat. Työ edellyttää nopeaa mukautumiskykyä vaihtuviin tilanteisiin sekä kykyä toimia haastavissakin asiakastilanteissa. 

Arviointiosasto Vaahteramäki kuuluu Vantaan lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan kokonaisuuteen, johon sisältyvät kaksi erillistä toimipistettä ja yhteensä viisi osastoa. Tammirinteentiellä Seutulassa sijaitsee lasten vastaanotto-osasto Terhola sekä lasten ja nuorten arviointiosasto Vaahteramäki. Liljatiellä Viertolassa sijaitsee nuorten vastaanotto-osastot 1 ja 2, sekä vastaanottoperheyksikkö. Vastaanottokokonaisuutta johdetaan ja kehitetään yhdessä saman esimiehen alaisuudessa.

Vantaan Kaupunki on luotettava työnantaja, johon on helppo sitoutua vuosiksi eteenpäin. Työtäsi ja työssäjaksamista tuemme mm. kuukausittaisella työnohjauksella, tyhy-toiminnalla ja ammattitaitoisella tiimillä. Meillä on toimiva työterveys, koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja muut ison työnantajat tuomat etuudet. Tammirinteentiellä Seutulassa on oma ruokapalveluvastaava, joka loihtii asiakkaille sekä työntekijöille mitä maittavimmat ruoat päivittäin, joita voit syödä Vantaalla edullisesti.

Asutko pk-seutua etäämmällä ja mahdollinen muutto Vantaalle työn perässä arveluttaa asuntoasioiden vuoksi? Eipä hätää, sillä Vantaan kaupungilla on tarjota sinulle kohtuuhintaista vuokra-asumista palvelussuhdeasunnoissamme. Hyvällä tuurilla pääset valitsemaan sinulle sopivan sijainnin. Kysy rohkeasti lisätietoa!


Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. 

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue lisää VAKEsta ja valmistelusta hyvinvointialueen väliaikaisilta nettisivuilta osoitteesta hyvinvointialuevake.vantaa.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!  #vakehyva #hyvantekijät


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaali-,terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinto

Luemme eduksi: 

  • Hyvät vuorovaikutus-ja yhteistyötaidot
  • Ajokorttia ja autolla ajotaitoa 
  • LOVe-LOP (lääkkeenjako-koulutus) 
  • Kokemusta lastensuojelusta 
  • Kokemusta ja/tai koulutusta perhetyön menetelmistä 
  • Hygieniapassin 
  • Kokemusta haastava hoitoisista lapsista ja perheistä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2580,59
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, jaksotyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja
Mäkinen Gabriella
0400703934
gabriella.makinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin 8-16

Tommi Hiltunen
0400703918
Tavoitettavissa arkisin 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 14.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Lasten ja nuorten vastaanottotoiminta

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti