Skip to main content

Ohjaaja, Alaikäisten vastaanottokeskus

Espoon ryhmäkoti on maan vilkkain ilman huoltajaa maassa olevien alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Ryhmäkodin perustehtävä on toimia kotina asiakkailleen ja tarjota ammatillista ja ympärivuorokautista hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa asiakkaidensa turvapaikkaprosessien ajan. Liity joukkoomme tekemään haastavaa, mutta suunnattoman arvokasta ja palkitsevaa työtä!

Ryhmäkodin asiakaspaikkamäärä on noussut Ukrainan tilanteesta johtuen, jonka vuoksi tahdomme vahvistaa rivejämme uusilla ammattilaisilla.

Ryhmäkodin ohjaajien tärkein tehtävä on kasvatuksellinen lähityöskentely haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden kanssa. Asiakastyössä keskiössä on luottamuksellisen, turvallisen ja ammatillisen asiakassuhteen rakentaminen asiakkaan tarpeisiin pohjautuen sekä kulttuurinen monimuotoisuus huomioiden. Ohjaaja on läsnä asiakkaan arjessa ja tukee häntä turvapaikkaprosessin ja kotoutumisen alkuvaiheessa kasvatuksellisin menetelmin.

Tavoitteemme on, että meiltä poistuessaan asiakkaalla on mahdollisimman hyvät edellytykset hyvään ja omannäköiseen elämään. Kasvatuksellisten tehtävien lisäksi ohjaajien työhön sisältyy moniammatillista yhteistyötä sekä yksikön muiden ammattiryhmien että ulkopuolisten tahojen kanssa. Ohjaajat tekevät yhteistyötä viranomaisten kanssa. Arjessa ohjaajien työnkuvaan kuuluu myös ryhmäkodin yleisiä kodinhoidollisista tehtäviä.

Toivomme, että mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme rekrytointihaastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Avoimia työpaikkoja on useita. Työsuhteiden pituus määrittyy myöhemmin.

Työpaikan nimi ja osoite: Maahanmuuttajapalvelut, Pyyntitie 3
Työaika: 38h 15min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Etsimme joukkoomme ammatillisia, motivoituneita, oma-aloitteisia, hakeutuvan ja tavoitteellisen kasvatustyön ammattilaisia. Edellytämme valittavilta hakijoilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä soveltuvaa kokemusta asiakasryhmästämme ja haastavien asiakastilanteiden hoitamisesta. Työkielemme on suomi niin asiakkaiden, kollegojen kuin viranomaistahojenkin suuntaan. Näin ollen hyvä suomen kielen taito on edellytys. Arvostamme kuitenkin myös muuta kielitaitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta maahanmuuttajataustaisten nuorten parissa tehtävästä kotouttavasta työstä. Yksikön arjessa peräänkuulutamme kehittävää ja ennakkoluulotonta työotetta. Panostamme ryhmäkodillamme toiminnallisiin menetelmiin ja toivomme, että sinulla on näkemystä siitä, mitä kaikkea nuortemme kanssa voisi tehdä. Meille on tärkeää, että olet hyvät työyhteisötaidot omaava tiimipelaaja ja vaalit hyvää yhteishenkeä arjen työskentelyssä. Asiakaskuntamme sekä työyhteisömme ovat monikulttuurisia.

Jos nautit nuorten kanssa työskentelystä monipuolisessa ja moniammatillisessa työympäristössä, jossa tiimin saumaton yhteistyö johtaa parhaaseen tulokseen, olet etsimämme henkilö! Kokemus ja tietotaito turvapaikkaprosessiin liittyvistä kysymyksistä on plussaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Anniina Sommarhem, 040 636 5870 ja palveluesimies Marko Uuttu, 043 8267670. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työpaikan osoite: Pyyntitie 3, 02230 ESPOO
Palkkaus: 2461,01€ /kk + vuorolisät
Työ alkaa: 18.7.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 01.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-955-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 04.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11501389

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Alaikäisten vastaanottokeskus

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti