Skip to main content

Ohjaaja, Nuorisopoliklinikka Nupoli

Haemme nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluista kiinnostunutta ohjaajaa vakituiseen toimeen Nuorisopoliklinikka Nupoliin. Nupoli on osa Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita ja palvelut on tarkoitettu 13-22 -vuotiaille nuorille. Palvelumme ovat osa perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville nuorille.

Nupolin ohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren yksilö-/hoitojaksotyöskentelyä, jossa keskiössä ovat erityisesti lievät ja keskivaikeat riippuvuudet (esim. päihteet) ja erilaiset nuoren arjenhallintaan liittyvät haasteet. Ohjaajan tehtävässä tavoitteena on tarjota tukea nuorten mielenterveyden ja päihteiden haasteisiin. Ohjaajalla on keskeinen tavoite osallistua verkostojen luomiseen nuoren hyvinvoinnin tukemiseksi. Ohjaaja toimii Nupolissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työssä eduksi on, jos sinulla on osaamista erilaisista lievistä ja keskivaikeista riippuvuuksista sekä Espoon palvelujärjestelmän ja sosiaalihuoltolain tuntemusta.

Odotamme sinulta aktiivista, innostunutta sekä motivoitunutta asennetta tehtävää kohtaan. Lisäksi sinulla on taito toimia ja kohdata nuori erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Toivomme, että olet kehittämismyönteinen ja olet valmis kehittämään ohjaajan toimenkuvaa Nupolissa.

Nupoli toimii kahdessa toimispisteessä, Espoon Perkkaalla sekä Matinkylässä. Ensisijainen työpiste Perkkaalla, Komentajankatu 5. Työ voi sisältää liikkumista toimipisteiden välillä.

Työpaikan nimi: Nuorisopoliklinikka Nupoli
Työaika: Yleistyöaika 38,25 h/vko
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Työpaikan tiedot: Espoon kaupunki, mielenterveys- ja päihdepalvelut, Nuorisopoliklinikka Nupoli. Osoite: Komentajankatu 5 A 3. krs, 02600 Espoo.

Yhteystiedot: palveluesimies Heidi Gåsman, puh. 040-6393161
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5 A, 3.krs, 02600 ESPOO
Palkkaus: 2461,01
Työ alkaa: 8.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1459-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11010411

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Nuorisopoliklinikka Nupoli

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti