Skip to main content

Ohjaaja, Perhesosiaalityö

Haemme Espoon kaupungin Perhesosiaalityön Omat palvelut -tiimiin vakituiseen tehtävään ohjaajaa.

Ohjaajan tehtävänä on perhetyö sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien ja paljon palveluja tarvitsevien asiakkaiden kanssa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheen kotona. Työ tehdään arkisin. Perheenjäsenten arjen taitojen harjoittelu, vuorovaikutuksen- ja lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ovat koko perheen auttamisemme kulmakiviä. Työssä keskeistä on tiivis yhteistyö Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijöiden ja perheen muun verkoston sekä oman tiimin jäsenten kanssa.

Tiimiimme kuuluvat viisi perhetyöntekijää, sosiaaliohjaaja, kahdeksan ohjaajaa sekä johtava sosiaaliohjaaja. Tiiminä autamme toisiamme ja vaikka työtä tehdään itsenäisesti, et tee sitä yksin. Saat työhön hyvän perehdytyksen, motivoituneen ja osaavan tiimin, esihenkilön ja työyhteisön tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimistomme sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa.

Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Omat palvelut kuuluvat Espoon kaupungin Perhesosiaalityöhön, osana Lapsiperheiden Hyvinvointipalvelujen kokonaisuutta. Palvelulupauksemme, "yhdessä hyvää arkea", mukaisella toiminnalla tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme pärjäämään paremmin omassa elämässään, jotta arki sujuu.

Kunta10-tutkimuksessa yksikkömme työntekijöistä lähes 92 % prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koettiin hyvänä ja johtaminen valmentavana.
Perhetyössä on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä lounas- ja työsuhdematkalippuedun.

Tällä hakemuksella haetaan vakituista ohjaajan tehtävää. Lisäksi haemme määräaikaista (1.9.22-28.2.2023) ohjaajaa erillisellä ilmoituksella ESPOO-02-1211-22.

Työpaikan nimi ja osoite: Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhesosiaalityö, Omat palvelut
Kamreerintie 6, 02070 Espoon kaupunki
Työaika: 38 h 15 min/vko
Haetttava tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esim. sosionomi tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Työntekijältä edellytetään lapsen kasvun ja kehitykseen liittyvää asiantuntijuutta, perhekeskeistä työskentelyotetta, tilannetajua, ammatillisen dokumentoinnin osaamista sekä erinomaisia vuorovaikutus-, ohjaus ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja ruotsin sekä englannin kielen taito on eduksi ja muu kielitaito ovat plussaa. Mahdollisuutta tehdä kerran viikossa asiakaskäynti, joka alkaa klo 16-17.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme aiempaa työkokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrista ja/ tai psykiatrista osaamista / kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen / aikuisen kanssa työskentelystä ja ohjaamisesta. Sosiaalieffica-järjestelmän tuntemus luetaan eduksi. Oman auton käyttö on myös plussaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: [email protected] , p +358 43 82 66 043. Huom vko:lla 34 vuosilomalla.
Työpaikan osoite: Kamreerintie 6, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2510,23 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1194-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11561320

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti