Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja, Poijupuiston vastaanottokoti

Hei sinä lastensuojelutyöstä kiinnostunut, oletko sinä meidän tiimimme tuleva ammattilainen?

Haemme ohjaajaa Poijupuiston vastaanottokotiin, lastensuojelun arviointiyksikköön.
Poijupuiston vastaanottokoti on kiireellistä sijoitusta tarvitsevien espoolaisten nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Poijussa on kaksi osastoa, joissa kummassakin on tilaa seitsemälle nuorelle. Nuorten sijoitukset meille ovat lyhytaikaisia, pääosin 1-2 kuukautta. Tavoitteenamme on arvioida nuoren ja perheen kokonaistilannetta kaikkien osapuolten näkökulmasta.

Tehtävänäsi on toimia ohjaajana kaikkien nuorten parissa. Varmistat yhdessä muun henkilöstön kanssa, että yksikön arki sujuu. Sinulla on käytössäsi koko tiimin sekä lähiesihenkilön vahva tuki.
Tämä nyt haettavana oleva ohjaajan tehtävä sisältää vastuun yksikön ruokahuollon organisoinnista sekä muita kodinhoidollisia tehtäviä. Vastuu ruokahuollosta tarkoittaa käytännössä ruuan valmistusta ja/tai esillelaittoa. Voit itse vaikuttaa työn sisältöön yhdessä tiimien kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta myös muut vuorot ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

Työ haastaa, mutta se myös antaa ja se on tässä työssä parasta! Poijuun pääset sujuvasti bussilla ympäri pääkaupunkiseutua ja autollisille löytyy myös parkkipaikka.

Poijupuiston vastaanottokoti on osa Espoon kaupungin lastensuojelun vastaanottopalveluita, joihin kuuluu lisäksi Postipuun vastaanottokodin kaksi osastoa sekä vastaanottoperhetoiminta.

Työpaikan nimi ja osoite: Poijupuiston vastaanottokoti, Kivenlahdenkatu 1
Työaika: 38 h 15 min/vko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun sijaishuollon yksikössä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat vastaava ohjaaja Nina Vesilahti, p. 040 6368113 ja vastaava ohjaaja Antti Rissanen, p. 046 8773822.
Työpaikan osoite: Kivenlahdenkatu 1, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2277,01 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1201-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11559275

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti