Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaajia sekä Sairaanhoitajia (ID 6814)

Tule mukaan moniammatilliseen kehitysvamma-alan ohjaustyöhön!

Olen palvelupäällikkö Riikka Ahtila Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrisessa yksikössä ja etsin omaan porukkaani haastavassa asiakastyössä viihtyviä osaavia ammattilaisia. Tarvitsemme lähihoitajia, sosionomeja, sairaanhoitajia tai kuntoutus-ohjaajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kehitysvamma-alalla voi oppia uutta jokainen päivä - asiakkaamme tarvitsevat paljon sanallista ohjausta ja työotteemme heidän kanssaan on yksilöllinen. Teemme työtä tiimeissä ja meillä on panostettu perehdytykseen ja meitä koulutetaan (EA, lääkehoito, Avekki, autismin kirjon osaaminen, AAC). Työ ei ole ihan tyypillistä hoitotyötä, vaan asiakkaidemme jaksoilla tehdään yhteistyötä mm. psykologien ja toimintaterapeuttien kanssa, joten pääset osaksi moniammatillista työryhmää. Meillä Hämeenlinnassa on osaava henkilöstö, jolta saa arjessa tukea ja meillä on myös yhteinen moniammatillinen työnohjaus. Voit kurkistaa yksikkömme hoitajan työhön tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=QKmEZeDRWMQ

Laita siis hakemusta tulemaan, tai soita ja sovitaan haastattelu. Hakuaika on 27.5. - 4.8. kello 15:00. Paikkoja täytetään jo haun aikana. Lisätietoja antavat 14.7. asti vs. palvelupäällikkö Sanna Niskavuori, puh. 040 304 8218 ja 19.7. alkaen palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104.

VIRALLINEN OSUUS

Ohjaajan kelpoisuusehto on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja sairaanhoitajan kelpoisuusehto on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa ohjaajan tehtävässä. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista ja meitä etevalaisia on noin 1 300. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella, joten meiltä löytyy monenlaisia tehtäviä ja yksiköitä. Etevan kehitysvammapsykiatrian yksiköt sijaitsevat Hämeenlinnassa, Keravalla ja Lahdessa.

AVAINSANAT: sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: 14.7 asti vs. palvelupäällikkö Sanna Niskavuori, puh. 040 304 8218 ja 19.7. alkaen palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104
Työpaikan osoite: 13100 HÄMEENLINNA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 27.5. - 4.8. kello 15:00. Paikkoja täytetään jo haun aikana.
Ilmoitus jätetty: 27.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Ohjaajia sekä Sairaanhoitajia (ID 6814)

Hämeenlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus