Skip to main content

Ohjaaja, vakituinen, Lasten ja nuorten lyhytaikaishoidon yksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
LAH/Myyrinkoti 4

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 

Entä jos Sinä tulisit tekemään merkityksellistä työtä vammaisten lasten- ja nuorten lyhtyaikaishoidon yksikköön Vantaalle? 


Rekrytoimme sote-alan osaajaa merkitykselliseen, haastavaan ja innostavaan työhön vammaisten lasten- ja nuorten seitsemän paikkaiseen lyhytaikaisen hoidon yksikköön Vantaalle. Paikoista 6 on varattu omaishoidon vapaapäivien toteutukseen, 1 on niin sanottu kriisipaikka. 

Haemme osaksi ammattilaisten tiimiämme vakituista lasten- ja nuorten ohjaajaa. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. 

Tässä sinulla on mahtava tilaisuus päästä käyttämään ja kehittämään asiantuntemustasi ohjaajana mm. puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien, kuntouttavan työotteen ja strukturoitujen toimintamallien parissa. Meillä erityisosaamisesi ja persoonasi saa näkyä! Lasten ja nuorten kanssa työskenteleminen sisältää ohjattuja leikkihetkiä, aktiviteetteja, pelejä, ulkoilua ja huolenpitoa. Saat työhön perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva ja osaava työyhteisömme. Meillä on hyvä työskennellä; työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Toivomme, että sinullakin on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä joustava ja kehittämismyönteinen asenne. 

Vammaisten lasten ja nuorten lyhytaikaisen hoidon yksikkö Myyrinkoti 4 sijaitsee lähellä Myyrmäen asemaa, Ruukkukujalla. Samassa kerroksessa lasten ja nuorten yksikön kanssa toimii ikääntyvien kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen ympärivuorokautinen yksikkö. Yhteistyö kahden erilaista palvelua tuottavan yksikön välillä on tiivistä.
 
Kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostuit! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Tehtävän aloituksen ajankohta on sovittavissa joustavasti.
 
Tervetuloa meille töihin! 


Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.
 
Voit käydä tutustumassa Vantaan erityisasumiseen sosiaalisen median kautta:
 
• Twitterissä @ HyvaVantaa , @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @ vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love-lääkehoitoluvan suorittamisen koeajalla.

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan, kehitysvammatyön osaamisen ja kokemuksen lasten tai nuorten kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2203,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Korventaival Jussi

0503145068

jussi.korventaival@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.