Skip to main content

Ohjaaja, vammaisten asumispalvelut

Haemme ohjaajaa sijaisuuteen, joka mahdollisesti jatkuu pitempään.

Paula-koti tarjoaa sosiaalihuoltolain mukaista asumispalvelua nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat ohjausta ja tukea itsenäistymiseen. Paula-kodissa on 14 asiakaspaikkaa, joiden lisäksi tukea annetaan yhdeksään satelliittiasuntoon. Tiimissämme työskentelee eri ammattialojen edustajia kuten sairaanhoitaja, lähihoitajia, sosionomeja ja mielenterveyshoitaja. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.

Asiakkaidemme tuen tarpeet ovat hyvin yksilöllisiä ja ne johtuvat pääosin erilaisista yhdistelmistä neuropsykiatrisia vaikeuksia sekä mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia.
Työotteemme on ohjauksellinen ja itsenäistä elämää tukeva. Otamme toiminnassamme huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja kunnioitamme heidän yksilöllisyyttään sekä itsemääräämisoikeuttaan.

Ohjaajan työhön kuuluu muun muassa monimuotoisen tuen antaminen asiakkaillemme lähes kaikilla elämän osa-alueilla, kotikäyntien tekeminen etätukiasiakkaiden luo ja yhteistyö asiakkaidemme verkostojen kanssa. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi, sillä Paula-kodissa on mahdollista järjestää monipuolista ryhmätoimintaa. Välittömän asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on omia vastuualueita. Työyhteisömme panostaa uusien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka on vastuullinen, tiimityöstä pitävä, mutta myös itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Keskeneräisyyden sietäminen ja valmius pitkäjänteiseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa ovat myös tärkeitä ominaisuuksia hakemassamme henkilössä.

Työ alkaa 23.08.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, tai kuntoutuksen ohjaaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi lääkehoitokoulutuksen.

Yhteystiedot: johtava ohjaaja Jarmo-Ahti Karppinen, p. 09 310 73987 arkisin kello 10-16.
Työpaikan osoite: Laajasuontie 33 A 15, 00320 HELSINKI
Palkkaus: 2359,47 €/kk
Työ alkaa: 23.8.2021 - 31.5.2022
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 05.08.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-480-21
Ilmoitus jätetty: 22.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Ohjaaja, vammaisten asumispalvelut

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus