Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 240 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Haemme Kokkolaan vakituisiin työsuhteisiin

OHJAAMONHOITAJIA

Ohjaamonhoitajana pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu hienokemikaalitehtaiden yksikköprosessien prosessinohjaus, valvonta ja säätö. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu myös kulunvalvonta, rautatie- ja autoliikenteen, käyttöhyödykkeiden ja sähkösaattojen sekä LVI laitteiden valvonta. Huolehdit päivittäisestä turvallisuudesta sekä pääset osallistumaan oman tehtäväalueesi kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta prosessinhoitajan koulutusta tai vastaavaa soveltuvaa tutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parissa.

Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot ovat tärkeitä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.  Arvostamme erinomaista turvallisuusasennetta sekä aktiivista otetta työhön

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantomestari Jarmo Kahilainen, puh. 046 8760 572 (yhteydenotot tiistai-perjantai klo 8.00 - 10.00)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.11.2021 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

Edellytämme tehtävään valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.