Skip to main content

Ohjelmistokehittäjä

Tule Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen ohjelmistotuotantotiimiin  

OHJELMISTOKEHITTÄJÄKSI 

Pääasialliset tehtäväsi liittyvät sovelluskehitys- ja sovellusylläpitoon tiimin käyttämillä teknologioilla. Tämän lisäksi tehtäväkenttään voi kuulua muita tiimin toimialaan kuuluvia töitä, kuten sovellusarkkitehtuurin kehittämistä. Ohjelmistotuotantotiimi on viiden hengen tiimi, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä Scrum-prosessin mukaisesti. Tiimiä täydentää tuoteomistaja, joka vaihtuu projektien mukaan. Kehitettävät järjestelmät ovat tyypillisesti melko pieniä hallinnon sovelluksia. 

Sinulla on myös mahdollisuus erikoistua ohjelmistotuotannon osa-alueisiin, kuten esim. Scrum-prosessin hallinta ja Scrum Master -roolissa toimiminen, DevOps tai full-stack. 

Toivomme sinulla olevan  

  • innostunutta otetta ja halua ryhmätyöhön 
  • hyvää teknologioihin liittyvää oppimiskykyä   
  • kykyä soveltaa osaamistasi 
  • kokemusta ketteristä toimintatavoista 
  • soveltuva korkeakoulututkinto 

Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot ovat välttämättömiä työskennellessä muiden teknisten asiantuntijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Tarvitset tehtävässä hyvän suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. 

Käytämme tällä hetkellä projekteissamme seuraavia teknologioita: Node.js, React.js, Spring, GitLab, GitLab CI/CD, Ansible, Docker, OpenShift ja Linux. Arvostamme osaamista edellä mainituista teknologioista ja mielenkiintoa Scrum-projektinhallintaa kohtaan. Kaikista edellä mainituista teknologioista ei tarvitse olla kokemusta, koska ohjelmistokehittäjän osaaminen ja kehittymishalu ovat tärkeimmät ominaisuudet. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.  

Miksi meille?

Tietotekniikkakeskuksen työntekijät ovat eri tietotekniikan alojen asiantuntijoita ja osaaminen sekä asiantuntijuus ovat keskeisiä arvojamme. Olemme rakentamassa yliopistolaisten moderneja digitaalisia palveluita. Pääset mukaan kehittämään merkityksellisiä asioita. Osaamisen kehittäminen ja uusien asioiden kokeilu ovat osa työtämme. Työyhteisömme on moderni ja tapamme tehdä työtä on yhteisöllistä ja toisiaan kannustavaa. Ohjelmistotuotannossa pääset työskentelemään mukavassa tiimissä uusilla menetelmillä ja teknologioilla. Saat hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja tiimin toimintaa sekä ison organisaation edut, kuten joustavat työajat ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut. Ohjelmistotuotannon työtilat sijaitsevat ydinkeskustassa ja meillä on etätyömahdollisuus. Lue lisää tietotekniikkakeskuksesta työnantajana: https://www.helsinki.fi/fi/it/tietotekniikkakeskus/tule-tekemaan-huippuy...

Tehtävän palkkaus asettuu 3 200–4 000 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika. 

Kiinnostuitko?  

 Vastaamme mielellään kysymyksiisi: ohjelmistotuotantotiimin vetäjä Tiina Silvonen (tiina.silvonen@helsinki.fi tai 050 430 9117) ja tietotekniikkapäällikkö Timo Kauramäki (timo.kauramaki@helsinki.fi tai 050 338 0759). 

Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta https://www2.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-tietotekniikkakeskus Hae paikkaa -linkistä viimeistään 3.10.2021 Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää lyhyt hakemus, missä kerrot osaamisestasi ja CV pdf-muodossa. Teknisissä ongelmissa ota yhteyttä HR:n palveluosoitteeseen HR-erla@helsinki.fi

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Tietotekniikkakeskuksen noin 200 tietotekniikka-ammattilaista työskentelee tietohallinnon, asiakastuen, teknologian ja tietotekniikkaratkaisujen parissa ja sen tuottamia palveluita käyttää yli 50 000 yliopiston työntekijää ja opiskelijaa. Ohjelmistotuotantotiimin vastuulla on tutkia uusia teknologioita ja kehittää sekä ylläpitää yliopiston in-house sovelluksia. Lue meistä lisää: https://www.helsinki.fi/fi/it 

Ohjelmistokehittäjä

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus