Skip to main content

Ohjelmistokehittäjä (junior tai kokeneempi), Enersoft, Tampere

Etsimme Enersoftille ohjelmistokehittäjää toimimaan terveydenhuollon monipuolisten tietojärjestelmien kehitysprojektien parissa. Ohjelmistokehittäjänä pääset kehittämään järjestelmiä terveydenhuollon asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin yhteistyössä heidän kanssaan. Voit olla aloitteleva lahjakkuus tai kokenut osaaja - työsi suunnitellaan osaamiseesi ja kokemukseesi soveltuvaksi. Ohjelmistokehittäjänä pääset työskentelemään Microsoft-ympäristössä (mm. C#.NET, React, SQL, Oracle) ja osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus keskittyä joko Back End- tai Front End-kehitykseen. Etsimme rooliin ongelmanratkaisuhenkistä ja tunnollista henkilöä, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen ohjelmistokehityksen parissa. Tarjoamme sinulle uniikin toimialan sekä erinomaisen paikan kasvaa yhä monipuolisempiin rooleihin Enersoftilla. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Ohjelmistokehittäjänä työskentelet osana noin kymmenhenkistä tiimiä kehittäen terveydenhuollon järjestelmiä ketterin menetelmin. Roolisi rakentuu tarkemmin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan ja pääsetkin itse vaikuttamaan siihen, minkälaisia vastuualueita työhösi sisältyy.

Tarjoamme

•   Osaamistasi vastaavia työtehtäviä sekä osaavan tiimin tuen
•   Uniikin toimialan ja pitkäkestoiset asiakasprojektit
•   Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä etenemismahdollisuuksia
•   Nykyaikaiset järjestelmät ja toimintaympäristön

Työtehtävät

•   Ohjelmistokehitys MS-ympäristössä ketterin menetelmin
•   Front End ja/tai Back End-kehitys
Kehittyessäsi tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla tarkemmin toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Käytettäviä teknologioita ovat mm.: C#.NET, React, SQL, Oracle.

Etsimämme henkilö on

Toivomme sinulta aiempaa osaamista opintojen tai työkokemuksesi puolesta ohjelmistokehityksestä ja -suunnittelusta. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa tai kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta alalta. Enersoftilla ohjelmistokehityksessä keskeistä on C#- ja Microsoft-pohjaisen ympäristön teknologioiden osaaminen, mutta sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tärkeämpää on se, että olet halukas ja valmis oppimaan uutta.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä osana tiimiä, ratkaisukeskeisyyttä, sekä erityisesti reipasta asennetta työsi tekoa kohtaan.

Etsimällämme henkilöllä on:

•   Halu oppia uutta ja kehittää itseään
•   Hyvät yhteistyötaidot
•   Soveltuva koulutus- ja/tai työtausta (It-alan opinnot ja mahdollista kokemusta ohjelmistokehityksestä)

Eduksi nähdään kaikki relevantti työkokemus sekä oma harrastuneisuus ohjelmistokehityksen parista. Arvostamme myös sinnikkyyttä ja halua etsiä ratkaisuja myös haastavampiin ongelmiin

Muuta tietoa

•   Aloitus: Sopimuksen mukaan
•   Kesto: Vakituinen työsuhde
•   Sijainti: Tampere
•   Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Enersoft Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Infoa asiakkaasta

Enersoft Oy on tamperelainen työntekijöidemme omistama vuonna 1992 perustettu ohjelmistoyritys, jonka erityisosaamista ovat erilaiset ohjelmisto-, tietotekniikka ja integraatioratkaisut terveydenhuollolle.

Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat sekä julkiset ja yksityiset laboratoriot. Missiomme on määritellä ja toteuttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ohjelmistokokonaisuuksia heidän liiketoimintansa tueksi. Visiomme on olla innovatiivinen ja pitkäaikainen strateginen kumppani asiakkaillemme.
Kokemusta on kertynyt jo vuodesta 1987, jolloin ensimmäiset laboratorion analysaattoriliitännät otettiin käyttöön. Ensimmäiset järjestelmätoimitukset teimme vuonna 1995.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15061538