Skip to main content

Ohjelmistoratkaisujen toimitustiimin vetäjä ja projektipäällikkö

Me QPR:llä työskentelemme asiakkaiden kanssa heidän liiketoimintansa tukemiseen ja kehittämiseen liittyvien hankkeiden parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat toimialojen, laajuuden, keston ja työmäärän suhteen. Jokaisessa projektissa olemme mukana asiakkaan saama lisäarvo mielessä.

Strategian ja suorituskyvyn johtamisen (Performance Management) -ohjelmistoratkaisu liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti erityisesti Lähi-Idän markkinoilla (Yhdistyneet Arabiemiraatit, Qatar, Saudi Arabia), jossa QPR on saavuttanut johtavan markkina aseman. QPR toimittaa muun muassa kahdessa maassa koko julkishallinnon kattavaa strategian seurannan ja johtamisen ratkaisua, joissa maiden julkishallinnon ylin johto kuuluu ratkaisun käyttäjiin.

Arkkitehtuurin mallinnusohjelmistolla on vahva asema Suomen markkinoilla sekä julkishallinnossa että yksityisellä sektorilla. Ohjelmiston pääkäyttökohteet ovat kokonaisarkkitehtuurin mallintaminen kehittämisen tukena sekä toiminnan tukeminen prosessien ja tiedonhallinnan kuvaamisessa.

Haemme vetäjää ohjelmistoratkaisujemme (suorituskyvyn johtaminen ja arkkitehtuurin mallintaminen) toimitustiimille Lähi-Idän ja Suomen markkinoille. Tiimin vetäjänä olet vastuussa toimitustiimin ja projektiportfolion johtamisesta sekä toimitettavien ratkaisujen arkkitehtuurista. Lisäksi olennainen osa työnkuvaa on toimia toimitusprojektien teknisenä projektipäällikkönä. Ohjelmistoprojektien toimitusmenetelmän kehittäminen tulee myös olemaan vastuullasi. Tiimiisi kuuluu noin viisi henkilöä. Työhön kuuluu olennaisesti vuorovaikutus sekä asiakkaiden että QPR:n tuotekehitystiimin kanssa ja täten arvostamme vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joilla pystyt rakentamaan hyvän luottamuksellisen suhteen asiakkaiden kanssa. Olet tavoitehakuinen ja sinussa on yrittäjähenkeä sekä ratkaisulähtöisyyttä. Sopiva ripaus myynnillisyyttä katsotaan myös eduksi.

Näiden lisäksi toivomme sinulta:

  • Projektihallinnan menetelmien kattavaa osaamista ja sertifikaatteja
  • Projektiportfoliohallinnan asiantuntemusta ja kokemusta ohjelmistoprojektin vetämisestä
  • Kokemusta ohjelmiston/käyttöliittymän kehittämisestä
  • Esimieskokemusta
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja (kirjallinen ja suullinen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Sopivaa koulutustaustaa
  • Soveltuva työkokemus katsotaan eduksi

QPR:llä saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja merkittävien kansainvälisten hankkeiden parissa, joissa toimitetaan asiakkaille tärkeitä ratkaisuja. Pääset myös työskentelemään Suomen mielenkiintoisimpien organisaatioiden kanssa ja toimittamaan heille merkityksellisiä ratkaisuja. Pääset myös vaikuttamaan ja osallistumaan QPR:n omien menetelmien ja kyvykkyyksien kehittämiseen. Tämän lisäksi olet mukana osaavassa tiimissä rentojen, hauskojen ja ammattitaitoisten kollegojen kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, koska täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkaan viimeistään 15.8.2021.

(https://www.qpr.com/fi/yritys/avoimet-työpaikat).

Tehtävästä ja QPR:stä antaa mielellään lisätietoja Antti Inberg (antti.inberg@qpr.com, puh +358 50 3258718) tai Tero Aspinen (tero.aspinen@qpr.com, puh +358 50 338 1894).

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaillemme näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeita päätöksiä. Toiminta-aikanamme olemme myyneet yli miljoona ohjelmistolisenssiä, jotka ovat käytössä 2 000 organisaatiossa.

Ohjelmistoratkaisujen toimitustiimin vetäjä ja projektipäällikkö

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus