Skip to main content

Ohjelmistosuunnittelija

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Lähdemme vahvistamaan ohjelmistotiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Onko moderni full-stack softakehitys sinun intohimosi? Kiinnostaako sinua työskentely mm. Typescriptin, NodeJS:n, Angularin, AWS:n, eri tietokantojen (mm. MongoDB) ja Dockerin parissa? Haluatko olla osa dynaamista tiimiä, jossa saat vastuuta ja jossa roolisi voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan?

Mipron REGO-tuotteen ohjelmistosuunnittelijana työskentelet osana tehokasta tiimiä, johon lisäksesi kuuluu kolme ohjelmistokehittäjää ja tuoteomistaja. Työskentelette tiiviisti yhdessä rakentaen modernia raideliikenteen ja vesi- ja energiateollisuuden tarpeisiin soveltuvaa tilannekuvajärjestelmää. Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla alaan soveltuva koulutus tai muuten omien kiinnostuksiesi ja harrastuksiesi kautta hankittu osaaminen: voit ällistyttää meidät portfoliollasi, jossa esittelet toteuttamiasi projekteja ja töitä. Edellytämme sinulta hyviä kommunikointitaitoja kirjallisesti ja suullisesti, sekä englannin, että suomen kielellä. Kehitystyön ohessa työskentelet ylläpidon parissa ohjelmoiden, dokumentoiden sekä testaten. Koulutus ja kokemuspohjan lisäksi arvostamme työssä innostunutta asennetta sekä kiinnostusta alan viimeisimpiin teknologioihin.

Ohjelmistosuunnittelijana voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Espoossa. Voit työskennellä myös mahdollisuuksien mukaan etänä.

Mitä ohjelmistosuunnittelija tekee Miprolla?

Ohjelmistosuunnittelijana olet osa dynaamista kehitystiimiä, joka tehtävänä on kehittää moderneja ja laadukkaita tuotteita raideliikenteen ja vesi- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Saat tehdä työtä itsenäisesti ja vaikuttaa työhösi ja sen tekotapoihin, sekä kehittyä työssäsi entistäkin paremmaksi seniorikehittäjiemme oppien avulla. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo nyt, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hakuaika umpeutuu 26.9.2021. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse Tuotepäällikkö Ville Holopaiselta, ville.holopainen@mipro.fi tai puhelimitse ma-pe klo 10-16 välillä +358 400 550 195.

Ohjelmistosuunnittelija

Mikkeli
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus