Skip to main content

Software Designer / Senior Software Designer (2D and 3D imaging)

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, CAD/CAM-tuotteita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja. Planmecan pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan.

Planmeca Oy on osa terveysteknologian alalla toimivaa Planmeca Groupia. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2020 oli yli 744 miljoonaa euroa, ja se työllistää lähes 2 900 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa hammaslääketieteen kuvantamisohjelmaa!

Haemme vahvan kasvumme tueksi OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA (Java, C++ ja C#) 
ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme, jossa käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen sekä lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn, visualisointiin ja hoidon suunnitteluun. Monipuolinen tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen.

Planmeca Romexis® -ohjelmisto on päivittäin käytössä yli 100 maassa ympäri maailmaa, ja sen avulla edistetään miljoonien potilaiden terveyttä ja hyvinvointia. Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme https://www.planmeca.com/software/. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi tiimimme ylläpitämältä Instagram-tililtä www.instagram.com/romexis_official/. Katso myös Romexis-ohjelmiston esittelyvideo osoitteessa https://vimeo.com/279429391.

Odotamme sinulta
• työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
• kokemusta Java-ohjelmointikielestä (J2SE) ja/tai C++- tai C#-kielistä
• soveltuvaa tutkintoa
• tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen terveydenhuoltoalan järjestelmistä ja standardeista, kuten DICOM ja HL7, kuvantamisohjelmistoista, käyttöliittymäsuunnittelusta sekä mobiili-, pilvi- ja 3D-ohjelmoinnista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa. 

Planmeca on menestyvä ja vakaa perheyritys, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Koska terveydenhuollon kehittäminen on liiketoimintamme ydin, panostamme myös työntekijöidemme fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Meillä saat keskittyä olennaiseen, ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainoa korkeassa arvossa. Pääset työskentelemään softakehityksen ammattilaisten kanssa tiimissä, jossa on hyvä yhteishenki ja rento ilmapiiri.

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä, ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etätyönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Syrjä (Design Manager, Software), puh. 020 7795 792 tai ismo.syrja (a) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2021 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Software Designer / Senior Software Designer (2D and 3D imaging)

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
744 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus