Skip to main content

Ohjelmistotestaaja - Software Test Engineer

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Lähdemme vahvistamaan ohjelmistotiimiämme ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

SOFTWARE TEST ENGINEERIA

Oletko intohimoinen ohjelmistojen laadusta, mikropalveluarkkitehtuurista ja data-analytiikasta? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen ihmisten jokapäiväisen turvallisuuden parantamiseksi, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Software Test Engineerinä työskentelet yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu ohjelmistoarkkitehdit, ohjelmistotestaajat, ohjelmistosuunnittelijat, tuotepäälliköt sekä -omistajat. Työssäsi osallistut aktiivisesti automaatioiden ja testauskehyksien rakennukseen Mipron korkealaatuisten TMS-tuotteiden toimittamiseksi. Osallistut järjestelmien manuaali ja automaattiseen testaukseen sekä teet tiiviisti yhteistyötä kehittäjien kanssa paremman ohjelmiston kehittämiseksi.

Voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Espoossa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, mutta teemme tiiviisti yhteistyötä, joten työ vaatii silloin tällöin matkustamista tiimin luokse Mikkeliin.

Mitä toivomme sinulta?
Hyvät lähtökohdat onnistua tässä tehtävässä luo tausta ohjelmistotuotannosta; voit olla esimerkiksi koulutukseltasi tietojenkäsittelytieteen kandi tai maisteri tai muuten ammattitaitoasi jo kerryttänyt rautainen alan ammattilainen. Haluamme, että olet intohimoinen testien kirjoittamisessa - sekä myös ohjelmistojen rikkomisessa - sillä tässä tehtävässä haluamme sinun haastavan tiimiämme entistäkin parempaan tulokseen. On myös eduksi, jos sinulla on jo etukäteen tuntemusta Agile-ohjelmistokehitysmenetelmistä (Scrum ja Kanban) sekä kokemusta automaatio- ja käyttöönottotyökaluista (esimerkiksi Jenkins).

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?
Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 30.6.2021, sillä tehtävä täytetään heti oikean kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse tai puhelimitse antaa tuotepäällikkö Omair Javed, email omair.javed@mipro.fi tai puh: 050-4869177.

Eikö tämä tehtävä ollut juuri sinulle oikea?
Ehkä jokin muu avoinna oleva tehtävämme sopisi sinulle paremmin! Löydät kaikki avoimet tehtävämme täältä.

Ohjelmistotestaaja - Software Test Engineer

Mikkeli
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus