Skip to main content

Ohoi, haemme palvelulinjastomyyjiä Turkuun!

Oletko sinä hakemamme lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä hehkuva PALVELULINJASTOMYYJÄ työskentelemään eri asiakasyrityksissämme Turun seudulla? Työ on keikkaluontoista ja tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden verkostoitua Turun alueella. Tässä työssä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle. Hae nyt!

Haemme asiakasyrityksiimme asiakaspalveluhenkisiä palvelulinjastomyyjiä keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Palvelulinjastomyyjänä työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan!

Hakemamme palvelulinjastomyyjä on rohkea persoona, joka uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaalla asenteella! Työssäsi leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, sekä suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen.

Palvelulinjastotyössä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva palvelulinjastomyyjä, lähetäthän hakemuksesi pian alla olevan hakulomakkeen kautta!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 02.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: roosa.koskela@barona.fi, 0444914715

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ohoi, haemme palvelulinjastomyyjiä Turkuun!

Barona
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus