Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Oletko sinä seuraava ravintola-alan tähti?

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö töitä kokoaikaisesti, keikkailuun tai vaikka opiskelun oheen? Uupuuko vielä kuitenkin alan työkokemus?

Ei hätää, me Baronalla haluamme auttaa juuri sinua löytämään unelmien työsi! Tule osallistumaan Raflateam-valmennukseen ja saat kattavat perus eväät alalla toimimiseen. Pääset sukeltamaan käytännönläheisesti ravintola-alan moniin salaisuuksiin, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään tosi toimiin. Kaikkein parhaiten tällä alalla pärjää reippaalla ja rohkealla asenteella, sekä intohimolla alaa kohtaan.

Mikä ihmeen Raflateam?

Raflateamin käytännönläheisessä kaksi päiväisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Opit ymmärtämään eri tehtävien merkityksen käytännön harjoitusten kautta. Tämän lyhyen, mutta napakan koulutuksemme jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan työskentelyn.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Uusi urasi on juuri käynnistynyt! Saat itse päättää, kuinka paljon haluat tehdä töitä. Opiskeluiden oheen? Sopii. Kokopäiväisesti töihin? Onnistuu. Toisen työn ohelle? Ei ongelmaa.

Me tarjoamme töitä kattavasti erilaisissa paikoissa, kuten esimerkiksi tapahtuma-alalla, pikaruokaravintoloissa, bistroissa, kulmakuppiloissa, kantakaupungin suosituimmissa ruokaravintoloissa ja kahviloissa ympäri pääkaupunkiseutua! Yhtenä työpäivänäsi saatat olla kioskinmyyjänä jääkiekko-ottelussa ja seuraavana saatat olla saliapulaisena ruokaravintolassa. Vain taivas on rajana erilaisille mahdollisuuksille.

Oma oppimisesi riippuu siis täysin sinusta itsestäsi. Aloittaessasi työt ensimmäistä kertaa, aloitat polkusi avustavista tehtävistä, mutta innostuneella ja reippaalla asenteella pystyt etenemään nopeasti haastavampiin tehtäviin.

Kokeilethan siis rohkeasti eri tehtäviä ja paikkoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan!

No entä sitten ne meidän odotuksemme sinusta?

  • Pystyt sitoutumaan kahden päivän koulutukseen syys- tai lokakuun aikana, sekä työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotteisesti
  • Iloista ja reipasta asennetta ja ennen kaikkea sitä, että olet HYVÄ TYYPPI!
  • Valmis oppimaan ja haastamaan itseäsi uusien tehtävien parissa

Ja se olikin sitten siinä.

Tämä duuni ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta koska työskentely tapahtuu ravintoloissa, täytyy sinun olla täysi-ikäinen.

Jätäthän hakemuksesi siis heti linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta, jotta pääset aloittamaan uuden tapahtumarikkaan urasi!

Jos jokin jäi vielä arveluttamaan, olethan meihin yhteydessä pikimmiten!

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.aho@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Oletko sinä seuraava ravintola-alan tähti?

Barona HoReCa
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus