Skip to main content

Primary tabs

Omavalmentaja, Työllisyyspalveluiden Monialainen yhteispalvelu (TYP)

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Työllisyyspalvelut, monialainen yhteispalvelu TYP

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 12.07.2021 tai sopimuksen mukaan - 19.11.2021


”Asiakas saa heti oikeaa palvelua ja pääsee eteenpäin” #meollaanme

Haussa Omavalmentaja Vantaalle, Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluiden Monialaiseen yhteispalveluun (TYP) ajalle 12.7.- 19.11.2021. 

Oletko kehittämisestä innostunut tiimi- ja verkostotyön ammattilainen? Tule mukaan kehittämään uudenlaista palvelua Vantaan ja Keravan työnhakijoille. Vantaa ja Kerava osallistuvat yhdessä työllisyyden kuntakokeiluun ajalla 1.3. 2021 - 30.6. 2023. Kokeilun aikana osa valtion työ- ja elinkeinotoimistojen tehtävistä siirtyy kuntien tehtäviksi. Työllisyyskokeilujen tavoitteena on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista sekä tuoda uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen.

Monialaisen yhteispalvelun tavoitteena on edistää työttömien työllistymistä tarjoamalla asiakkaille palvelutarpeen mukaisia julkisia työvoimapalveluja sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja. Työllistymistä edistävä Monialainen yhteispalvelu (kansankielellä TYP) on yhteistoimintamalli, jossa TE-palvelut, kunta ja KELA yhdessä arvioivat pitkään työttömänä olleiden asiakkaiden palvelutarvetta, suunnittelevat työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet ja vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä. 

Haemme Omavalmentajaa, joka kuntakokeilussa toimii monialaisen yhteispalvelun verkostossa. Omavalmentaja vastaa asiakkaan tilanteen kartoituksesta ja arvioinnista sekä yksilöllisestä ja pitkäjänteisestä neuvonta- ja ohjaustyöstä sekä asiakkaan lakisääteisestä palvelusta ja oikeuksien toteutumisesta. Tehtävän tarkoituksena on vastata asiakkaan asiakkuusprosessin kokonaisuudesta sekä sen sujuvuudesta, tavoitteellisuudesta ja tuloksellisuudesta yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Äkkiseltään voi kuulostaa paljolta. Työ on vaativaa ja sen tueksi sekä vastapainoksi tarjoamme sinulle erinomaisella yhteishengellä varustetun ammattimaisen tiimin. 

Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen. Olet parhaimmillasi monialaisessa työympäristössä, niin yksin kuin tiimissäkin, huomioiden asiakasosallisuuden. Olet innostunut palveluiden ja työn kehittämisestä eikä kokeilukulttuuri ole sinulle vierasta. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Haastattelut pidetään Tikkurilassa Vernissakadulla 8.7.2021.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Laajan ja monipuolisen kokemuksen työllisyydenhoidon palveluista, kokemuksen asiakasvastaanottotyöstä ja asiakaslähtöisen palveluotteen, kiinnostuksen ja motivaation työllisyyden edistämiseen, työllistymistä edistävien palvelujen tuntemuksen, myönteisen asenteen kehittämis- ja verkostotyöhön, hyvät vuorovaikutustaidot, asiakastietojärjestelmien osaaminen, monipuolisen kielitaidon 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2504,94
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies

Böckerman Heidi

0438266921

[email protected]

Tavoitettavissa aamuisin klo 8-10.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Omavalmentaja, Työllisyyspalveluiden Monialainen yhteispalvelu (TYP)

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti