Skip to main content

Omavalmentaja, Työllisyyspalvelut

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Työllisyyspalvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 08.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 30.06.2023

Hakusessa innostunut omavalmentaja aikuisten tiimin täydennykseksi. Tehtävä sijoittuu aikuisten omatoimisen työnhaun palvelun tiimiin, jossa kohdataan ja ohjataan lyhyemmän ajan työttömänä olleita.

Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut ovat osa valtakunnallista työllisyyden kuntakokeilua, jossa kunnat vastaavat työllistymisen edistämisestä.

Omavalmentaja vastaa asiakkaan tilanteen kartoituksesta ja arvioinnista sekä yksilöllisestä ja pitkäjänteisestä neuvonta- ja ohjaustyöstä sekä asiakkaan lakisääteisestä palvelusta ja oikeuksien toteutumisesta. Tehtävän tarkoituksena on vastata asiakkaan asiakkuusprosessin kokonaisuudesta sekä sen sujuvuudesta, tavoitteellisuudesta ja tuloksellisuudesta yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Työn keskiössä on asiakastyö, jossa yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden lähtökohdista laaditaan työllistymissuunnitelma ja toimitaan sen toteuttamisen tukena. Asiakastyössä korostuu asiakkaiden osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen, koulutustarpeiden ja -vaihtoehtojen kartoittaminen, työnhakutaitojen vahvistaminen, urapolun suunnittelussa tukeminen sekä erilaisten työllistymistä edistävien palvelujen kartoittaminen. Työtä tehdään tavoitteellisella työskentelyotteella, asiakkaita kunnioittavalla ja valmentavalla asenteella sekä asiakasta kokonaisvaltaisesti huomioivalla tavalla. Aikuisten tiimissä kohdataan yli 30-vuotiaita asiakkaita ja tehdään tiivistä verkostoyhteistyötä muiden kollegoiden ja toimijoiden kanssa.

Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen. Olet parhaimmillasi monialaisessa työympäristössä, niin yksin kuin tiimissäkin, huomioiden asiakasosallisuuden. Olet innostunut palveluiden ja työn kehittämisestä eikä kokeilukulttuuri ole sinulle vierasta.

Tarjoamme mahdollisuuden olla toteuttamassa ja kehittämässä paikallisia toimintatapoja työllistymiseen ja työttömyyden hoitoon. Tehtävä tarjoaa haasteita, jatkuvaa oppimista sekä mahdollisuuden itse vaikuttaa työn sisältöön. Vastavuoroisesti odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kehittävää ja tavoitteellista työotetta sekä avointa ja positiivista asennetta. Sinua odottaa ammattitaitoiset ja huumorintajuiset kollegat sekä kattava perehdytys.

Tehtävä on määräaikainen 30.6.2023 asti kuntakokeilun keston vuoksi. Hallitus on esittänyt kokeilulle jatkoa 31.12.2024 asti, joten tämä tehtävä todennäköisesti jatkuu sinne asti ja sen jälkeenkin.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: 

  • Laajan ja monipuolisen kokemuksen työllisyydenhoidon palveluista 
  • Kokemuksen asiakasvastaanottotyöstä ja asiakaslähtöisen palveluotteen
  • Kiinnostuksen ja motivaation työllisyyden edistämiseen 
  • Työllistymistä edistävien palvelujen tuntemuksen
  • Asiakastietojärjestelmien osaaminen
  • Monipuolisen kielitaidon
  • Arvostamme aiempaa työnvälitys- ja rekrytointikokemusta, esiintymiskykyä, kehittämisorientoitunutta työotetta sekä hyviä organisointitaitoja
  • Odotamme myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tilannetajua, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä tiimityöskentelytaitoja


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2580,59 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesihenkilö
Böckerman, Heidi
0438266921
[email protected]
Tavoitettavissa Heidi tavoitettavissa 4.- 15.7.2022. Ajalla 18.-29.7. lisätiedot: Jani Hietala p. 050 477 8588


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Omavalmentaja, Työllisyyspalvelut

Vantaa
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 29.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti