Skip to main content

Ompelija Isku Oy:lle Lahteen

Etsimme nyt Iskulle ompelutaitoisia, ripeitä ja tarkkoja henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen. Jos etsit pitkäaikaista työtä ja haluat olla mukana tekemässä korkealuokkaisia kotimaisia huonekaluja, niin tämä voi olla seuraava työpaikkasi!

Omaatko aikaisempaa kokemusta teollisuusompelusta tai oletko mahdollisesti harjaantunut vapaa-ajan harrastuksiesi kautta ompelukoneen / saumurin käyttöön? Haemme niin alan jo oppineita ammattilaisia kuin teollisuusompelukoneen perusteet hallitsevia oppimaan motivoituneita henkilöitä.

Tarjoamme sinulle tehtävään kattavan perehdytyksen ison yrityksen verhoilumenetelmiin. Tehtävään perehtymisessä sinua auttaa työhönopastaja. Haettavalta henkilöltä toivomme kokemusta huonekaluverhoilusta/ompelusta sekä huolellista ja tarkkaa asennetta töihin. Laadukkaat tuotteet ja hyvä työn jälki on tuotteissa etusijalla, joten odotamme, että laadukas jälki on myös sinulle työssäsi kunnia-asia. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut, laajan työterveyshuollon, kulttuuri- liikunta ja lounasedut.

Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkipäivisin klo 7-15.30. Huomioithan, että 2-vuoroon siirtyminen ja ylityöt ovat mahdollisia sesonkihuipun aikana, joten olethan valmis myös iltavuoroihin.

Työt alkavat sovittaessa heti ja työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi sekä palkkatoiveesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät vahvistetaan heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai työsuhteesta voit tiedustella Baronalta rekrytoinnista vastaavalta Akseli Ala-Sankola, puh. 050 433 2896 tai akseli.ala-sankola@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: akseli.ala-sankola@barona.fi, 050 433 2896

Isku Interior Oy

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Lue lisää Iskusta osoitteessa www.isku.com.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ompelija Isku Oy:lle Lahteen

Barona Teollisuus
Lahti
18150 Heinola
17200 Asikkala
17500 Padasjoki
Kouvola
16300 Orimattila
15870 Hollola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Porvoo
Barona Teollisuus
Lahti
Barona Teollisuus
Lahti
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Henkilöstöpalvelu Heimo
Hyvinkää
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti