Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Opas, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin asiakaspalveluhenkisiä ja omatoimisia OPPAITA.

Arctic Snow Hotellissa oppaan monipuolisiin tehtäviin kuuluu hotellin alueen esittely turistiryhmille, lipunmyynti, baaritarjoilu sekä muut tehtävät vaihtelevasti sekä Lehtojärvellä että Joulupukin pajakylän alueella Snowmanworldissä. Mikäli o

Oppaalta edellytetään täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä toimeentarttuvaa asennetta työntekoon. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen anniskelusta ja matkailualan monipuolisista tehtävistä. 

Kokoaikainen työ alkaa joulukuussa ja päättyy 31.3.2022. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työsuhteen lumirakentajan tehtävissä, työt alkavat marraskuun loppupuolella. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; [email protected]

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti