Skip to main content

Operaatioesimies

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Forest

www.metsaforest.com

Metsä Group's Wood Supply and Forest Services provides and develops the services offered to the members of Metsä Group's parent company, Metsäliitto. The cooperative consists of approximately 100,000 Finnish forest owners who together own about half of Finland's private forests. We provide all the forest services required to engage in sustainable forest management and raise the value of forest assets.

We procure all the wood used by Metsä Group from sustainably managed forests in the Baltic Sea region, most of it from our owner-members in Finland. We also supply significant volumes of energy wood, bark and sawdust for further processing.

In 2020, our sales totalled EUR 1.8 billion, and we have around 840 employees.

Nyt haemme

OPERAATIOESIMIESTÄ

Viitasaaren hankintapiirille

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Operaatioesimiehenä vastaat korjuun toteutuksesta Viitasaaren hankintapiirillä. Toimipaikkasi on Viitasaaren palvelutoimisto, jossa tekee töitä osaava tiimi. Olet tärkeä osa Viitasaaren piirin yli 30 hengen työyhteisöä.  

Operaatioesimiehenä ohjaat korjuuta tekeviä sopimusyrittäjiämme, valvot heidän työnsä laatua, kustannuksia ja huolehdit työturvallisuudesta. Varmistat, että luonnon monimuotoisuus huomioidaan kaikissa korjuutöissä. Työsi on hyvin itsenäistä ja suunnitelmallista, mutta se vaatii myös kykyä reagoida muutoksiin, kuten vaihtuviin luonnonolosuhteisiin. Tässä roolissa pääset tekemään yhteistyötä metsänomistajien ja monen eri tehtävässä toimivan metsäammattilaisen kanssa. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Niko Teikari, puh. 050 476 4516, niko.teikari@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 27.10.2021. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!

Operaatioesimies

44500 Viitasaari
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus