Skip to main content

Operaatiopäällikkö

Haluatko olla rakentamassa kiertotalousalan tulevaisuutta ja uusia ratkaisuja? Innostaako sinua merkityksellinen työ ihmiskunnan hyväksi?

Haemme Oulun Energialle osaavaa ja asiakaslähtöistä

Operaatiopäällikköä

Tehtävässä pääset osaksi Oulun Energian kiertotalouden tiimiä. Vastaat kiertotalouden asiakkuuksista ja rakennat kestävää sekä luottamuksellista yhteistyötä tavoitteellisesti.

Operaatiopäällikkönä olet vastuussa jäte- ja materiaalitoimitusten ohjauksesta, vastaanotosta sekä käsittelystä. Tehtäväsi on aktiivisesti kehittää näitä toimintoja kohti mahdollisimman korkeaa hyötykäyttö- ja kierrätysastetta yhdessä tuotantolaitoksen ja kiertotalouden tiimien kanssa. Lisäksi hallinnoit ja kehität logistiikan ja koneurakoinnin toimintaa yhä toimivammaksi yhdessä aliurakoitsijoiden kanssa.

Oulun Energian käsittelemät materiaalit tulevat tällä hetkellä enimmäkseen Pohjois-Suomesta. Haluamme kuitenkin edistää koko yhteiskunnan kiertotaloutta luomalla uusia malleja, ja siksi suuntaamme toimintaamme koko Suomeen. Myös sinä pääset operaatiopäällikkönä vaikuttamaan aktiivisesti kasvuhankkeisiimme.

Hallitset osallistavan johtamisen toimintamallit ja langat pysyvät käsissäsi haastavissakin tilanteissa. Näet epäkohdat kehittämiskohteina ja ratkot niitä aktiivisesti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Kollegoillesi olet vastuullisuuden suunnannäyttäjä ja yhteistyöstä syttyvä työkaveri.

Toivomme sinulta kokemusta asiakkuuksien ja kumppanuuksien tavoitteellisesta hoitamisesta.  Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ammattilainen, jolla on hyvät neuvottelutaidot. Asiakaslähtöinen ajattelu on toimintasi perusta. Tehtävässä palvelet kumppaneitamme ja asiakkaitamme proaktiivisesti. Hyödynnät luontevasti saatavilla olevaa dataa kehitystyössä, sillä koet digitaalisen toimintaympäristön ja työkalut innostavina mahdollisuuksina.

Useamman vuoden työkokemus esimerkiksi kiertotalous-, jätteenkäsittely-, logistiikka- tai tekniseltä alalta sekä tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ovat operaatiopäällikön tehtävässä eduksi. Arvostamme myös kokemusta esihenkilötyöstä.

Me Oulun Energialla menemme rohkeasti kohti uutta ja teemme asioita yhdessä. Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut sekä työpaikan, jossa panostetaan ensiluokkaiseen työntekijäkokemukseen. Tiimissämme on hyvä henki ja teemme työtä toisiamme tsempaten ja tukien. Kannustamme myös sinua tuomaan esille kehitysideoita oman työsi ja koko tiimin työn kehittämiseksi.

Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Hae mukaan ja jätä meille CV palkkatoiveineen sekä hakulomake 29.05.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen puh. 040 849 6215 sekä Heikki Harju-Autti, kiertotalouspäällikkö puh. 044 703 3610.


Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.

Operaatiopäällikkö

Oulun Energia Oy
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja