Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Operaattoreita Rauman sahalle

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus Metsässä!

Metsä Fibre rakentaa Raumalle maailman moderneimman ja Suomen suurimman sahan, joka käynnistyy vuoden 2022 loppupuolella. Saha tulee olemaan täysin uudenlainen yksikkö sekä teknologialtaan että työskentelymalliltaan. 

Haemme nyt 

OPERAATTOREITA

uuden sukupolven sahalle Raumalle.

Millainen työ sinua odottaa?

Rauman sahalla pääset operaattorin työssä hyödyntämään uusinta teknologiaa ja työskentelytapoja. Suurin osa sahan operaattoreista työskentelee keskeytymättömässä vuorotyössä. Vuoron aikana tehtävät vaihtelevat prosessin valvomosta laadunvarmistamisen ja käyttäjäkunnossapidon tehtäviin. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Perehdytysohjelman lisäksi sinulla on mahdollisuus opiskella ja suorittaa tehtäviin soveltuva ammattitutkinto työsuhteen edetessä.

Mitä odotamme sinulta? 

Haemme henkilöitä, joilla on hyvä asenne sekä soveltuva työkokemus tai koulutustausta esim. saha-alan, puuteollisuuden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan alalta. Sahan operaattorin työtehtävät sopivat hyvin myös tekniikan, kunnossapidon taimetsätaloudenopintonsa juuri päättäneille.

Odotamme henkilöiltä hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Lisäksi on hyvä olla innostusta uuteen teknologiaan ja työskentelyyn konenäön ja automatiikan parissa. Työkokemus prosessiteollisuuden tehtävistä on eduksi. 

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita biotuoteteollisuuden parissa.

Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta.

Kiinnostuitko?

Lue lisää sivuiltamme www.metsafibre.com/raumansahalle.

Rekrytointikumppanimme Barona huolehtii rekrytointiprosessista kanssamme, joten hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit soittaa Baronan seniorikonsultti Pilvi Ruohoselle (p. 040 689 1184). Rauman sahan projekti-insinööri Jari Hyvönen (p. 040 577 9583) kertoo puolestaan mielellään lisää sahan tehtävistä.

Miten haet?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 25.1.2022 saakka. Menestystä hakuun!

Operaattoreita Rauman sahalle

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus