Skip to main content

Operaattoreita Rovaniemelle

Haemme OPERAATTOREITA Noreca Oy:lle Rovaniemelle!

Oletko kiinnostunut erilaisista koneista sekä laitteista ja olet huolellinen työssäsi? Pidätkö rutiinista ja säännöllisestä työstä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Työhön on hyvä perehdytys ja oikealla asenteella ja oppimishalulla tämän työn saa haltuun ilman aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisesta työstä. Kiinnostus erilaisiin koneisiin ja laitteisiin auttaa työn nopeassa haltuunotossa. Tuotantotiloissa työskentely edellyttää huolellista työotetta. Katsomme eduksi kone- ja metallialan koulutuksen, mutta se ei ole pakollinen.

Työtä tehdään tuotannossa tyypillisesti 2-vuorotyönä klo 06-14 ja 14-22 työvuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa!

Jos sinua kiinnostaa työskennellä siisteissä ja nykyaikaisissa tuotantotiloissa lähellä Rovaniemen keskustaa, jätä hakemuksesi oheisen linkin/painikkeen kautta ja jutellaan lisää. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja:

Minja Murtomaa

050 444 4452

minja.murtomaa@adecco.fi

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Operaattoreita Rovaniemelle

Adecco
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Rovaniemi
Adecco
Rovaniemi
Adecco
Oulu
Adecco
Seinäjoki