Skip to main content

Operaattori / tuotantotyöntekijä kesätöihin

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan LOGISTIIKKAOPERAATTORIA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pihalogistiikan eri tehtäviin. Kyseessä on kesätyö, jonka arvioitu kesto on heinäkuun loppuun.

Tehtävässä vastaat pihalogistiikan toimivuudesta yhdessä tiimin kanssa. Tulet työskentelemään kaasupullojen eri prosessivaiheissa. Työ sisältää mm. kaasupullojen täyttöä, purkua, lajittelua sekä pesuja. Ulkovarastossa käyetään myös trukkia, eli aikaisempi trukkikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.40 välillä. 

Odotamme hakijalta erityisesti reipasta ja oppimishaluista asennetta. Olet joustava ja omaksut nopeasti uusia asioita. Huolellisuus ja tarkka työskentelyote ovat ominaisia asioita sinulle. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Aikaisempi kokemus logistiikan tai tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen kesäpestin, jossa mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä rennon ja auttavan tiimin tuen. Palkka määräytyy kemian perusteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian (toukokuun aikana). 

Lisätietoja: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

 

Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Operaattori / tuotantotyöntekijä kesätöihin

Pirkkala
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus