Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Operatiivinen johtaja (COO) / Kontio

Kontiotuote Oy, yleisesti tunnettu Kontiona, on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Kontio toimittaa maailmanlaajuisesti n. 1.500 rakennusta vuosittain ja on 45 vuoden aikana tuottanut yli 50.000 hirsirakennusta ympäri maailman sekä rakentanut vahvan osaamisen ja näkemyksen hirsirakentamisen alalla. 

Suomalaiseen PRT-Forest - konserniin kuuluva, mutta itsenäisesti toimiva, Kontio työllistää jo reilut 230 työntekijää. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 61,4 miljoonaa euroa. Kotimaan myynnin lisäksi vientiä oli n. 20 eri maahan. 

Haemme 

Operatiivista johtajaa

johtamaan ja kehittämään Kontion rakentamisliiketoimintaa sekä tuotantoa ja tuotantoverkostoa.

Tavoitteellisessa ja luovassa tehtävässä tarjoamme mahdollisuuden yhdistää Kontion laatubrändi, maailman suurimpiin lukeutuvan hirsitehtaan johtaminen sekä rakentamisen liiketoiminta asiakkaiden kasvavaan kysyntään hirsitaloasumista sekä muuttovalmis-konseptia kohtaan. 

Tarjoamme 

•    Vastuuta Kontion tilaus-toimitusketjusta alkaen Pudasjärven tehtaalta ja päättyen projektien luovuttamiseen asiakkaalle. Tehtävän ytimen muodostaa Kontion tavoite tuoda asiakkaiden saataville muuttovalmiita hirsitaloja yhdistäen jo olemassa olevaa vahvaa osaamista hirsitalojen tuotannosta uuteen liiketoiminta-alueeseen, muuttovalmis-rakentamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 10 vuoden kokemusta rakentamisen tai teollisen tuotannon johtamisesta sekä vankkaa näkemyksellisyyttä tuotannon ja rakentamisen yhteensovittamisesta. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle. 

•    Hirsitalo-brändin, jossa huokuu skandinaavinen laatu ja terveellinen eläminen sekä vakuuttavuutta tuova hirsirakentamisen osaaminen. Pääset kehittämään aallon harjalla olevaan rakentamisen muotoa asiakkaiden kysyntää vastaavaan suuntaan yhteistyössä alan innostuneiden ja kokeneiden osaajien kanssa. Sinulle on eduksi kokemus pientalorakentamisesta, verkostoresurssien johtamisesta sekä materiaalivirtojen optimoinnista. Tuot mukanasi näkemystä rakentamisen ja tuotannon laadun ja turvallisuuden kehittämisestä.

•    Näytönpaikkaa sinulle urallasi jo kertyneen osaamisen yhdistämisestä. Etsimällämme osaajalla on kokemusta rakentamisen ja teollisen tuotannon johtamisesta sekä näiden yhdistämisestä. Hänellä näyttöjä haastavien kehityshankkeiden läpiviennistä ja muutosjohtamisesta, joissa on huomioitu niin henkilöstö, asiakas kuin tilaus-toimitusketjun optimointi. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, olethan yhteydessä: MPS Elina Koskela 2.8., 3.8.,4.8. klo 10-12, puh. puh. 020 746 9692.

Voit myös laittaa hakemuksesi suoraan avoinna olevaan tehtävään. Lähetä meille 8.8. mennessä persoonallisuutesi, motivaatiosi ja osaamisesi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen uratori.mps.fi. 

Lisätietoja Kontiotuotteesta saat osoitteesta www.kontio.com

Operatiivinen johtaja (COO) / Kontio

MPS
Oulu
Vakituinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus