Skip to main content

Operation Manager, distribution

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 19 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Heating & Cooling liiketoimintayksikkö on osa Fortumin City Solutions -divisioonaa. Suomessa toimimme pääsääntöisesti Espoon kaukolämpöverkon alueella, jossa tuotamme lämmitys- että jäähdytysratkaisuja asiakkaillemme. Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella toimivassa kaukolämpöverkossa 2020-luvun aikana. Osana tätä kehitystyötä olemme lanseeranneet yhdessä Espoo Clean Heat -ohjelman, jonka tavoitteena on luopua kivihiilestä vuoden 2025 aikana. Uuden sukupolven kaukolämpö perustuu fossiilisten energianlähteiden korvaamiseen älykkäillä ja joustavilla ratkaisuilla, mm. hukkalämpöjä, uusiutuvaa sähköä, geotermistä energiaa ja bioenergiaa hyödyntäen. Tekoäly optimoi järjestelmän toimintaa. Lue lisää Espoo Clean Heat -projektista: https://www.fortum.fi/espoo

Työnkuvasi

Haemme HC Suomelle Operation Manageria. Tehtäväsi on ohjata ja valvoa O&M toimittajan sopimuksen mukaista toimintaa kaukolämpöverkon käytön ja kunnossapidon osalta sekä Fortumin omia kauko- ja kylmäverkon investointihankkeita.

Vastuullasi on erityisesti:

  • Johtaa ja varmistaa työturvallisuuden tavoitteiden saavuttaminen johtamalla toiminnan kehittämistä sekä valvomalla lakisääteisten ja Fortumin vaatimusten noudattamista vastuualueellasi.
  • Viemme Espoon kaukolämmön tuotantoa kohti hiilineutraaliutta Espoo Clean Heat ohjelmassa 2020-luvun aikana. Tuet omalla vastuualueellasi Espoo Clean Heat -ohjelman toteumista. Johdat kehitystyötä DHC-järjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi, mukaan lukien tarvittavien muutosten toteuttaminen toimintamallissa.
  • Valvot ja ohjaat O&M toimittajan toimintaa sopimusvelvoitteissaan.
  • Osallistut Fortumin jakeluun liittyvien parhaiden käytäntöjen kehittämiseen ja toteuttamiseen.
  • Osana tehtävääsi on Kaukolämmön jakelun ja asiakasrajapinnan työskentelyn kehittäminen yhdessä myynnin kanssa.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuutta olla rakentamassa Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueen kauko- ja kylmäjakelua Espoo Clean Heat -ohjelman mukaisesti sekä kehittää jakelun digitalisointia.

Pääset osallistumaan haastaviin ja uusia ratkaisuja tarjoaviin investointiprojekteihin, kun rakennamme hiiletöntä kaukolämpöä.

Odotamme sinulta

Sinulla on insinööri- tai DI-koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus energiatoimialalta sekä kokemusta esimiehenä olemisesta. Omaat vahvat sosiaaliset taidot sekä olet työskentelyotteeltasi tinkimätön.

Omaat hyvät valmiudet teknisten asioiden kirjalliseen ja suulliseen ilmaisuun suomeksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 11.5.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Production Panu Ahrnberg (puh. +358 40 5542462, [email protected]).

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Operation Manager, distribution

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti