Skip to main content

Opintohallinnon suunnittelija, Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2021 - 

Vantaan ammattiopisto Varia hakee opintohallinnon suunnittelijaa.

Opintohallinnon suunnittelijana vastaat Varian opiskelijatietojen hallinnoinnista, oikean tiedon siirtymisestä valtakunnalliseen tietovarantoon ja virheiden seulonnasta. Toimit Varian opiskelijahallintojärjestelmän pääkäyttäjänä ja vastaat mm. käyttäjähallinnasta, uusien versioiden testauksesta ja käyttöönotosta sekä käyttäjien ohjeistamisesta ja kouluttamisesta. Osallistut järjestelmän kehittämiseen ja olet mukana alueellisessa ja valtakunnallisessa kehittämistyössä. Olet myös Opintopolku-järjestelmän vastuukäyttäjä. Vastaat oppilaitoksen raporttien ja tilastojen laatimisesta sekä kehität raportointia tarpeen mukaan. 

Opintohallinnon suunnittelijana kuulut Varian opiskelijahallintotiimiin, jossa sinulla on tärkeä rooli opintosihteereiden työn ohjeistamisessa, neuvonnassa ja tukemisessa.

Opintohallinnon suunnittelijan tehtävän menestyksellistä hoitamista auttaa aiempi kokemus Studentan tai vastaavan opiskelijahallintojärjestelmän käyttämisestä. Toivomme sinulta kiinnostusta järjestelmien käyttöön ja kehittämiseen, aktiivista ja joustavaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Luemme eduksi aiemman järjestelmäosaamisen ja kokemuksen ammatillisen koulutuksen parissa työskentelystä, positiivisen työotteen kiireisissä ja vaihtuvissa tilanteissa, joustavuuden, hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2801,85
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Satu Heinonen, hakija- ja opiskelijapalveluiden esimies, puh. 0400 297 535, [email protected]. Tavoitettavissa Arkisin klo 9.00-16.00

Tuula Kiiskinen, yhteisten palveluiden päällikkö puh. 040 193 9048, [email protected] Tavoitettavissa arkisin klo 9.00-16.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Opintohallinnon suunnittelija, Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti