Skip to main content

Opiskelijahuollon psykologi

Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä espoolaisten nuorten parissa? Meillä on avoinna määräaikainen toisen asteen koulutuksen psykologin tehtävä. Tämän mahdollistaa valtion erityisavustus, jolla tuetaan opiskeluhuollon palveluiden yhteisöllisen työn toteutumista ja palveluiden yhdenvertaista saatavuutta.

Psykologi edistää opiskelijoiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Opiskeluhuollon psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä. Tehtävänkuva muodostuu lukioiden tai ammatillisen koulutuksen toimipisteiden hyvinvoinnin ja toimintakulttuurin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä sekä yhteistyön koordinoimisesta oppilaitosten ja sidosryhmien kanssa.

Opiskeluhuollon psykologit sijoittuvat toisen asteen psykologien tiimiin, jolla on oma ammatillinen esimies. Opiskeluhuollon psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen asiantuntija oppilaitoksessa. Työ on erittäin monipuolista, joten pääset hyödyntämään psykologin ammatillista osaamistasi laajasti. Esimieheltä ja tiimiltä saa hyvää perehdytystä ja tukea omaan työhönsä sekä tukea työhyvinvointiin. Myös säännöllinen työnohjaus tukee työssä suoriutumista ja jaksamista.

Espoossa opiskeluhuoltoa toteutetaan tavoitteellisesti ja jatkuvasti yhdessä kehittäen. Tule mukaan!

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Toisen asteen koulutus

Työaika: 37h 45 min /viikko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa aluepsykologi Siv Laxén-Mäntynen puh: 043 825 9923 tai opiskeluhuollon päällikkö Terhi Pippuri puh: 043 827 2471. Tavoitat meidät myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3647,50 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 03.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-3021-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11156982

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä