Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Oppisopimuksella elementtirakentajaksi

Woodcomp on puunjalostukseen ja korkealaatuisten puutalojen teolliseen valmistamiseen keskittynyt raahelainen konserni. Puutuotteet jalostetaan höyläyksestä ja pintakäsittelystä alkaen valmiiksi rakentamisen lopputuotteeksi asti. Woodcomp-yhtiöihin kuuluvat KW-Component Oy, Puumesta Oy ja Lapaluodon Puu Oy. Konserni työllistää Raahessa yli 130 henkilöä. Asiakkaina ovat mm. Suomen johtavat omakoti- ja aluerakentajat.

Haluatko suorittaa ammatillisen tutkinnon käytännönläheisesti työssä oppimalla? Oletko kiinnostunut urasta talonrakennuksen parissa?

Etsimme oppisopimuskoulutukseen ELEMENTTIRAKENTAJIA Raaheen KW-Componentin Kiiluntien yksikköön tilaelementtien valmistukseen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Koulutuskeskus Brahen kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan syksyn aikana ja haussa on useita paikkoja.

Katso Woodcompin video Kiiluntien tilaelementtitehtaalta.

Mitä tarjoamme?

  • Oppisopimuksen ajaksi tehdään määräaikainen työsopimus
  • Työsuhde on palkallinen
  • Maksamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkan, lisät ja muut korvaukset

Sinulla on mahdollisuus työllistyä KW-Componentille oppisopimuksen päätyttyä. Osoittamalla aitoa motivaatiota ja asennetta oppisopimuksen aikana voit siis työllistyä pitkäksi aikaa, jopa vakituiseen työsuhteeseen!

KW-Componentin Kiiluntien yksikössä työskennellään arkisin päivävuorossa. Talonrakennuksen rautaiset ammattilaiset antavat osaamisensa sinun käyttöösi ja kouluttavat sinut elementtirakentamisen saloihin.

Mitä sinulta odotamme?

Menestyäksesi opinnoissasi tulee sinulla olla kiinnostus työtä kohtaan ja halu kehittyä osaavaksi elementtirakentajaksi.

Oppisopimuskoulutuksessa saat itsellesi ammatillisen koulutuksen käytännönläheisesti työssä oppimalla. Suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön töitä tehden. Koulutuspolkusi räätälöidään sinulle sopivaksi yhdessä oppilaitoksen kanssa.

Miten haet mukaan?

Jätä tietosi oheisen linkin kautta. Kutsumme sinut toimistolle keskustelemaan tarkemmin tilanteestasi ja toiveistasi. Voit liittää hakemukseen CV:n ja hakukirjeen, mutta se ei ole välttämätöntä. Emme etsi Runebergia tai Waltaria, vaan tekevällä asenteella varustettuja tyyppejä.

Kysyttävää?

Lisätietoja hausta saat Go On Raahen HR-asiantuntijoilta:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Oppisopimuksella elementtirakentajaksi

Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti