Skip to main content

Oppisopimuskoulutuksella Punkaharjun vaneri- tai kertotehtaalle

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Wood

www.metsawood.fi

Metsä Wood on yksi Euroopan johtavista puuviilutuotteiden valmistajista. Jalostamme arvokasta tukkipuuta ympäristöystävällisiksi puutuotteiksi rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen, jotka megatrendien myötä ovat kasvavia tulevaisuuden toimialoja. Päätuotteitamme ovat Kerto® LVL, koivu- ja havuvanerit sekä sahatavaran jatkojalosteet. Materiaalitehokkaat puutuotteet varastoivat hiiltä ja niillä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 0,4 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 600 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

 

OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA PUNKAHARJUN VANERI- TAI KERTOTEHTAALLE!

Metsä on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä. Meillä investoidaan kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Kansainvälinen konsernimme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Oppisopimuskoulutuksen aikana tulet työskentelemään monipuolisissa tuotannon työtehtävissä Metsä Woodin Punkaharjun tehtaalla. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään vanerin ja kertopuun tuotantoprosessin kokonaisuutta sekä pääset tutustumaan monipuolisesti koko tuotantolaitokseen. Oppisopimuskoulutuksena suoritettava tutkinto on puuteollisuuden ammattitutkinto (puulevyteollisuus).

Oppisopimuskoulutuksen ajan olet työsuhteessa ja työskentelet Metsä Woodin Punkaharjun tehtaalla. Koulutus alkaa vuonna 2022 ja se kestää noin 1,5 vuotta. Hyväksytysti suoritetun koulutusohjelman jälkeen tarjoamme tilaisuuden jatkaa työntekoa osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Tutustu tarkemmin Metsä Groupin oppisopimuskoulutukseen, yksiköihin ja työtehtäviin osoitteessa: www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/oppisopimus-2021/

Mitä odotamme sinulta?

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Aikaisempi työkokemus tuotannon tai kunnossapidon tehtävistä on eduksi. Valittaville henkilöille tehdään työhöntuloterveystarkastus, jossa arvioidaan sopivuus tarjottavaan tehtävään tehdastyössä.

Miksi Metsä?

Metsägroupilaisia yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen osa-alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä koko henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja oppisopimusrekrytointiin sekä hakemiseen liittyen antaa HRD Manager Marianne Oksanen, jonka tavoitat puhelimitse torstaina 16.9. klo 9-11 ja tiistaina 28.9 klo 15-17 (p. 040 763 2985). Muuna aikana tiedustelut sähköpostitse marianne.oksanen@metsagroup.com.

Lisätietoja työtehtäviin liittyen antaa Punkaharjun Henkilöstöpäällikkö Paula Kääriä, jonka tavoitat puhelimitse tiistaina 21.9. klo 10-11 ja torstaina 23.9. klo 10-11 (p. 050 336 2809). Muuna aikana tiedustelut sähköpostitse paula.kaaria@metsagroup.com.

Hae paikkaa!

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 3.10.2021 saakka. Onnea hakuun!

Oppisopimuskoulutuksella Punkaharjun vaneri- tai kertotehtaalle

58500 Punkaharju
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus