Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Optiikan valmistus ja koneiden kunnossapito, Millog Oy Lievestuore

Nautitko tarkkuutta vaativista tehtävistä sekä mahdollisuudesta kehittää osaamistasi? Haluaisitko monipuolisen tehtävänkuvan, jossa saat hyödyntää ongelmanratkaisukykyäsi?


Haemme Lievestuoreen toimipaikkaamme henkilöä

Optiikan valmistukseen sekä koneiden kunnossapitoon

 

Tässä tehtävässä yhdistyy niin optiikan valmistuksen kuin koneiden ja laitteiden kunnossapidon mielenkiintoiset työnkuvat. Optiikan valmistuksen koneiden ja laitteiden kunnossapidon tehtävistä oleellinen osa työstäsi on ennakoivaa toimintaa; huollot, varaosat jne. Tehtävänäsi on tunnistaa laitteiden ongelma- tai vikatilanteet sekä se, miten ne tulisi ratkaista. Osa korjauksista pystytään tekemään itse, osassa tarvitaan apua esimerkiksi laitevalmistajilta. Osa tehtävistäsi onkin olla yhteydessä eri sidosryhmiin ratkaisujen löytämiseksi. Työtäsi et tee yksin, vaan sinulla on tukenasi ammattilaisista koostuva tiimi. 

Toinen osa työajastasi taas kuluu optiikan valmistuksen operaattorin tehtävissä monipuolisen optiikan valmistuksen parissa. Valmistamme optisia komponentteja, kuten linssejä ja prismoja, sekä laajan valikoiman erilaisia taso-optiikan komponentteja. Työtä toteutetaan moderneilla ja nykyaikaisilla koneilla ja menetelmillä perinteisiä optiikan valmistuksen arvoja ja tietotaitoja kunnioittaen. Perinteet optiikan valmistuksessa meillä on jo yli 80 vuoden ajalta! 


Olisitko etsimämme henkilö?

Tehtävässä menestymistäsi tukee aiempi työkokemus tarkkuutta vaativista tuotannollisista tehtävistä. Edellytämme sinulta kokemusta myös koneiden kunnossapitotehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta perustason tietoteknistä osaamista ja valmiutta oppia uusia menetelmiä tuotannon kehittämisessä. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa myös kansainvälisesti, joten toivomme sinulta englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Saksan kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä työskennellään pääasiassa päivävuorossa, tarvittaessa kuitenkin myös iltavuorossa. 

Tehtävässä pääset hyödyntämään tarkkaa ja kärsivällistä työskentelyotettasi sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi. Sinun ei tarvitse olla vielä optiikan valmistuksen ammattilainen, sillä oppimiskyky ja halu kehittää omaa osaamistasi tukevat menestymistäsi. Saat tueksesi ammattilaisista koostuvan tiimin sekä erinomaisen perehdytyksen tehtävään. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. 


Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Lauri Jolanki, puh. 040 315 7226 etunimi.sukunimi@millog.fi tai yksikönpäällikkö Kimmo Nieminen, puh. 040 315 7406 etunimi.sukunimi@millog.fi.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Optiikan valmistus ja koneiden kunnossapito, Millog Oy Lievestuore

41400 Laukaa Lievestuore
Vakituinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus