Skip to main content

Optikko Kajaaniin

Ovatko optometristin opintosi loppusuoralla? Oletko jo optisen alan pitkän linjan ammattilainen? Voisiko kuvankauniista luonnosta, helposta arjesta, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja tasokkaasta kulttuuritarjonnasta tunnettu Kajaani olla seuraava pysäkkisi?

Hyvä! Tämä paikka voi olla juuri Sinua varten!

Optikko Kaakisen tarina sai alkunsa, kun kelloseppä Allan Kaakinen perusti Martta-vaimonsa kanssa pienen kellosepänliikkeen Kajaaniin vuonna 1932. Allan kiinnostui optikon ammatista ja 1940-luvun alussa hän lähti opiskelemaan veljensä kanssa saksalaisten opettajien ja tulkkien avulla optikoksi. Hän oli mukana perustamassa ja rahoittamassa ensimmäistä suomalaista optikkokoulua. Allanin ja Martan Markku-poika jatkoi vanhempiensa perustamaa optikko- ja kellosepänalan yritystä Kainuussa. Optikkopariskunta Markku ja Lilli Kaakinen toimivat edeltäjiensä lailla aktiivisesti alan kehittäjinä sekä yrittäjän työnsä ohella mm. piilolasikouluttajina optikoille. Nykyään Kaakinen toimii jo kolmannessa polvessa, Essi Kaakisen johdolla.

- Alati uudistuen ja perinteitä kunnioittaen - oli Allan Kaakisen motto, jota myös hänen pojantyttärensä, optikko Essi noudattaa tänä päivänä. Pitkän linjan perheyrityksenä Kaakinen keskittyy vahvasti alan kärkituotteisiin, hyvään palveluun sekä alan viimeisimpään tekniikkaan.

Optikko Kaakinen kuuluu kotimaiseen Fenno Optiikka -ketjuun. Koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston ja luotettavien sopimuskumppanien ansiosta fennolaiset tuovat kotiseudulleen alan tuoreimman tutkimustiedon ja tuoteuutuudet. Fenno -optikkoliikkeistä löydät muun muassa saksalaisen laatumerkin Rodenstockin linssit. Kaakinen käyttää silmien mittauksessa Rodenstockin DNEye Scanneria, joka ottaa silmistä tuhansia mittoja. Nämä tiedot saadaan vietyä sähköisesti linsseihin näöntutkimustuloksen lisäksi. Näin saadaan parempi kontrasti-, väri- ja hämäränäkö sekä tarkempi optiikka.

Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme Optikko Kaakinen Oy:lle OPTIKKOA / OPTOMETRISTIA Kajaaniin pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet tekemään optikon töitä monipuolisesti. Pääset tekemään optikon työhön kuuluvia tutkimuksia, osallistut aktiivisesti asiakaspalveluun sekä myymälän arkisiin tehtäviin, kuten tilauksien tekemiseen ja analysointiin, valmiiden silmälasien purkamiseen ja muihin askareisiin. Tiesitkö, että Kaakinen valitsee jokaisen heille tulevan kehyksen itse? Pääset myös osallistumaan kehysmallistojen sisäänostoon.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava optikko, opintojen loppusuoralla oleva optometristiopiskelija tai jotain siltä väliltä. Kokemusta tärkeämpää on, että asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista, innostut myyntityöstä ja haluat kehittää omaa osaamistasi optisella alalla. Toivomme, että olet joustava ja positiivinen tiimityöskentelijä ja puhallat koko henkilökunnan kanssa yhteen hiileen.

Alan työkokemus ja ammatillinen osaaminen katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia.

Saat käyttöösi laajan perehdytysohjelman ja työyhteisön tuen. Optikko Kaakinen tukee optikoita ammatillisen osaamisen kehittämisessä, ja koulutusta on säännöllisesti.

Valittu henkilö työllistyy määräaikaiseen työsuhteeseen (kesto kesälle 2024) suoraan Optikko Kaakiselle. Työt alkavat marraskuun 2022 aikana tai sopimuksen mukaan. Palkkauksen runkona käytetään Optikoiden työehtosopimusta ja palkkatoivettasi.

Tutustu lisää Kaakiseen osoitteessa www.kaakinen.com

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 9.10. alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Sanna Kovalainen, p. 050 444 4425, sanna.kovalainen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Kovalainen, +358 504444425, sanna.kovalainen@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti